Porotce z MasterChef Radek Kašpárek musel na operaci. V Show ho zaskočil Zdeněk Pohlreich

2. listopadu 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Zdeněk Pohlreich (Foto: Frekvence 1)

V dnešním díle přivítá kulinářská soutěž nového porotce. Místo Radka Kašpárka nastoupí Zdeněk Pohlreich, který je známý pro své přísné hodnocení. K soutěžícím však bude přistupovat jako k amatérským kuchařům, kterými jsou. Důvodem, proč musel Radek na chvíli soutěž opustit, byla neodkladná operace plotýnek. Pro soutěží i diváky je Zdeněk jistě příjemným zpestřením. S informací přišla televize Nova.

Zdeněk Pohlreich zaskočí ve třech dílech kulinářské soutěže MasterChef Česko. Nahradí stávajícího indisponovaného porotce Radka Kašpárka. Tvůrci pořadu se rozhodli pro toto řešení, jelikož jim to přišlo jako nejlepší řešení.

Zdeněk Pohlreich, který je známý z oblíbeného pořadu Ano, šéfe!, kde měl za úkol přísně hodnotit české restaurace, si uvědomuje, jak musí k této nové, dočasné roli přistupovat. V přístupu k soutěžícím chce být hlavně férový, nejde o profesionály, ale o amatérské kuchaře, pro které je vaření koníčkem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený MasterChef Česko (@masterchefcz)

“Já myslím, že je důležité, aby to bylo fér. Kdybych se já jako profesionální kuchař vytahoval tady na amatérské nebo hobby kuchaře, tak to by určitě nebylo košer. Samozřejmě to není tak, že bych je chtěl chválit, kdyby to bylo blbý, ale vozit se po nich? Co z toho kdo má…?” říká Pohlreich.

Zábava - další články

Doporučujeme