Přišel jsem z roku 2030, tvrdí muž. Podle detektoru lži mluví pravdu

15. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Celý svět má novou senzaci. Objevil se totiž záhadný muž, který prý přicestoval z roku 2030. Člověk, který si říká Noah, vrší jednu předpověď na druhou a vzbuzuje značnou míru nedůvěry. Aby však zahnal pochyby, rozhodl se podstoupit test na detektoru lži. A prošel!

Muž má pocházet z Jižní Ameriky a přeje si zůstat v anonymitě. Na veřejnosti vystupuje pouze skrz videozáznamy s rozmazaným obličejem a upraveným hlasem a prozradit odmítá i své jméno. Nechává si říkat prostě Noah. Podle jeho slov prý pracoval na vládním projektu, během kterého se dostal k cestování časem. To má být podle něj možné již dnes, technologie je ale přísně střežená a využívat ji smějí jen přísně tajné společnosti.

Noah tvrdí, že právě v roce 2028 se však cestování v čase stane dostupné i pro veřejnost. Podle jeho slov je mu 50 let, to znamená, že se měl narodit v roce 1980 (dnes by jeho aktuálnímu já tedy mělo být 38). Vzal si prý ale nějaké omlazující léky, díky kterým vypadá zhruba na 25. Trpí prý anorexií a depresí a při cestování časem riskoval vlastní život.

Stačil již informovat veřejnost o mnohých proroctvích, za kterými si skálopevně stojí. Jeho slova pochopitelně vyvolala řadu pochyb a nedůvěřivých reakcí. Aby jim čelil, rozhodl se Noah podstoupit test na detektoru lži během video rozhovoru. Všechny naprosto šokovalo, že jím prošel!

Někteří však namítají, že není jasné, jaká společnost detektor sestrojila a že chybí záruka, že stroj byl skutečně perfektně funkční. I tak se ale nachází řada lidí, kteří Noahovi věří. Mladík tvrdí, že má pro svá tvrzení nezvratné důkazy, které však nechce zveřejnit, aby nedošlo k paradoxu.

Léky na rakovinu, teplejší Evropa

Mezi jeho předpovědi patří například to, že v roce 2020 bude na post amerického prezidenta opět zvolen Donald Trump. Po něm má následovat osoba se jménem Ilana Remikee. Globální změny klimatu mají způsobit, že Severní Amerika bude o něco teplejší, zatímco Evropa lehce ochladne. Na Mars se prý lidé poprvé dostanou v roce 2028, ve stejném roce, kdy se konečně odtajní technologie pro cestování časem.

Oblíbeným zařízením mají být chytré brýle ve stylu Google-glasses, které budou výkonné jako dnešní počítač. Říká také, že elektrická auta budou schopna delšího dojezdu na jedno nabití a zvýší se jejich konkurenceschopnost vůči těm, která jezdí na naftu a benzin. Novinkou mají v jeho době být speciální roboti, kteří jsou schopni pomáhat v domácnosti. A pokrok prý přijde i ve zdravotnictví. Noah tvrdí, že do roku 2030 se lidstvu podaří nalézt léky na několik typů onkologických onemocnění.

Zábava - další články

Doporučujeme