Seriál Stíny v mlze rozděluje diváky. Naprostá profesionalita, píší jedni. Totální nesmysl, myslí si druzí

16. dubna 2024·Zábava·Redakce

Stíny v mlze (Zdroj: Česká televize / Martin Popelář)

Seriál Stíny v mlze se po pauze vrátil na televizní obrazovky. Příběhy o kriminalistech Magdě Malé a Martinovi Černém řešící zapeklité případy ale rozdělily diváky. Někteří jsou nadšení, jiní už podstatně méně.

Druhá řada seriálu je konečně tady. V hlavních rolích Stínů v mlze se opět objevila Petra Špalková, Jiří Vyorálek, Jaroslav Plesl nebo Miroslav Hanuš. Z první série byli diváci nadšení a volali po druhé. Ta měla mít premiéru už na začátku letošního roku, nakonec byla posunuta až na polovinu dubna.

Reakce diváků na druhou sérii jsou nicméně trochu rozporuplné. Někteří jsou opět nadšení. Oceňují hlavní postavy a propracovaný děj. „Výborné, jediné pozitivní na pondělku,” píše na instagramu uživatelka Blanka. A další ji doplňují. „Skvělý seriál, napínavé od začátku do konce.” „Jsem nadšená kvalitou a profesionalitou každého detailu, kamery, záběrů míst v Ostravě, které jsou díky oku kamery nádherné. Super kvalita zvuku a hudba top. Je to krásně zpracovaný seriál,“ zhodnotila Edita.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Česká televize (@ceskatelevize)


Najdou se ale i tací, kteří tak nadšení nejsou. „Trochu tomu chybí ta lehkost první série.. Je to takové šroubované, a hůř uvěřitelné,” myslí si Luděk. Jiní vytýkají dlouhou stopáž. „Nechápu proč vzniklo tohle. Totálně nesmyslný seriál plný chyb a zmatků, ty hvězdičky jsou asi jen za to, že jsem původem z Ostravy, jinak jasný odpad,“ připsal svůj názor Zdeminem. Otázkou do budoucna tak zůstává, zda se více diváků přikloní k té nadšené skupině či naopak k té druhé.

Zábava - další články

Doporučujeme