Maminka nechtěla tuto FOTKU zveřejnit na internetu. Proč se obávala kritiky?

28. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Zdá se, že v současné době je každý odborníkem na všechno. Na výchovu dětí, na stravu, na diety. Právě proto s tato maminka obávala zveřejnit zcela nevinnou fotku.

V červenci letošního roku zveřejnila modelka Victoria Beckham fotku, kde své dcerce dává pusu na pusu. Asi neočekávala obrovskou vlnu kritiky, která se na ni kvůli zcela obyčejnému snímku snesla. Tehdy se jí dokonce zastával její manžel. Komentujícím se totiž její čin zdál z nějakého důvodu nepřijatelný a mnozí ho dokonce označili za “nechutný”.

Stevie Niki, maminka čtyř dětí, zveřejnila na svém instagramovém profilu podobně nevinný snímek sebe a své dcerky (7). “Ihned mě napadlo, že se určitě dočkám rozezlených komentářů, protože vím, že kolem celebrit je vždycky velké haló, když dají pusu svým dětem přímo na ústa,” uvedla Stevie v komentáři.

“Jak smutné je, že mě taková myšlenka vůbec napadla? Že jsem se musela zamýšlet, zda mám vůbec takovou fotku zveřejnit? Že někdo byl za stejnou fotku zostuzen,” dodala maminka. Rodiče bývají v současnosti často obviňováni na základě jedné fotky, aniž by komentující znali jakýkoliv kontext. Všichni mají názor na vše a Stevie je s tím dobře obeznámena.

“Je šílené, čím si jako rodiče procházíme. Nejhorší je, že ona kritika přichází od dalších rodičů. Když něco uděláme, je to špatně. Když to neuděláme, je to taky špatně. Už ani nemůžete políbit své dítko na pusu, aniž by se toho někdo nechytl a nezkritizoval vás. Žijeme ve smutném světě.”

One of my first thoughts were when contemplating sharing this beautiful photo of my daughter and I, was how there was a big hoo haa over a celebrity who shared a photo of them kissing their child on their lips. How sad is that? that i even entertained that thought. That, that even happened. That i had to question posting this and that someone was shamed for doing the same thing? Its crazy what we go through as parents, the shaming… the shaming from fellow parents. We are honestly damned if we do and damned if we dont. If you cant even kiss your own child or show them affection without being slammed, then we are living in a sad world. I have to seriously question why or what has jaded anothers mind into thinking kissing your own child is seen as inappropriate. Now I'm annoyed that this photo has this caption, because it shouldn't. Anyway, i love her stinkin' guts – my little wild child.. and thats the only caption this photo needed.

A post shared by Stevie || Aussie Mum (@mytribeofsix) on

Životní styl - další články

Doporučujeme