Zoufalá matka zveřejnila proměnu svého syna jako varování: Mladého muže zničily drogy

14. října 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Jennifer Salfen-Tracy

Maminka několika dětí Jennifer Salfen-Tracy se na sociálních sítích podělila o příběh svého syna Codyho, aby varovala všechny ostatní. Život mladého muže totiž silně poznamenala drogová závislost. Cody opustil svou rodinu i dvě malé děti a skončil jako bezdomovec v ulicích Los Angeles.

Máma a babička Jennifer Salfen-Tracy si příběh svého nejstaršího syna Codyho Bishopa (26) nechávala vždy spíš pro sebe. Ve středu 9. října se však rozhodla ho zveřejnit a její příspěvek se stal okamžitě virálem.

O Codyho závislosti na drogách, hlavně heroinu a metamfetaminu, mluvila Jennifer jen s těmi nejbližšími. Čím dál více lidí se ale ptalo, co se děje, a tak žena získala pocit, že přišel čas promluvit veřejně. Zjistila navíc, že jde o záležitost, která se zdaleka netýká jen jejich vlastní rodiny, ale která trápí a rozvrací tisíce rodin po celém světě.

Codyho maminka vzkázala svým přátelům, že mladý muž žije bez střechy nad hlavou v ulicích Los Angeles a ona o něm neslyšela už celé týdny. “Slyšet, jak se má špatně, je těžké, ale nevědět nic je mnohem horší. Kvůli té nevědomosti nemůže člověk v noci spát,” popsala žena své pocity. “Je těžké pochopit, jak někdo, kdo má rodinu a děti, které ho milují a potřebují, může žít takhle,” svěřila se.

Jennifer ke svému textu zveřejnila i dvě fotografie, které od sebe dělí jen neuvěřitelně krátkých sedm měsíců. Zčásti proto, kdyby někdo Codyho poznal a něco o něm věděl, a zčásti proto, aby varovala všechny ostatní. “Takhle rychle to člověka ovlivní… Spojme se a pomozme si navzájem v téhle záležitosti. Ještě jednou děkuji všem za jejich přízeň a podporu. A Cody, jestli tohle uvidíš, prosím zavolej nám… Milujeme tě,” připsala žena na závěr.

The face of heroin and meth…… is reality for so many people and families in this world today. This may be long so i…

Zveřejnil(a) Jennifer Salfen-Tracy dne Středa 9. října 2019

Články - další články

Doporučujeme