Čtvrteční host Pokondrů: Helena Vondráčková!

15. října 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Ve čtvrtek navštívila Pokondry legenda Českého popu Helena Vondráčková. Miloš a Roman si s ní mimo jiné povídali o chystané premiéře v muzikálu Mamma Mia! Poslechněte si záznam rozhovoru.

Záznam rozhovoru

(Ukázka z rozhovoru)

Odmítla jsi nějakou roli v muzikálu a pak tě to zpětně mrzelo?

Helena: Loni jsem odmítla hlavní roli v Mamma Mia. Ale bylo to spíš proto, že jsme se nějak nemohli dohodnout na podmínkách, které pro mě nebyly přijatelné. A to mě mrzelo, protože jsem viděla film a před lety v Austrálii i samotný muzikál.

Nakonec to ale vyšlo a ta role je pro tebe jako dělaná.

Helena: Těším se moc. A bojím se také moc. Protože je to velmi náročná role. Ale krásná a zábavná. Vlastně je to naprostý protipól muzikálu Romeo a Julie. Tady je to samé pozitivum a je tam spousta komických hereckých příležitostí. 

3 nepříjemné otázky

Kdy jsi se naposledy cítila úplně bezradná?

Helena: No je to rozkol skupiny, která držela tak dlouho pohromadě – Golden Kids. Kdysi jsme si něco slíbili a najednou to neplatilo, tak jsem se cítila opravdu bezradná a nevěděla co s tím. 

Už se zlepšily rodinné vztahy?

Helena: Tam se asi už nic zlepšit nedá. Nevím, co by se muselo stát, aby brách apochopil, že jsem dospělá a jdu si sama svou cestou. On je Kozoroh a tak už to prostě asi zůstane.

Bojíš se mezinárodní situace?

Helena: Bojím a čím dál víc. Je to tak složité a tak komplikované, že si sama říkám, jak tohle vyřešit. Na jednu stranu je člověku těch lidí líto – jak žijí a že chtějí život strávit jinak. Na druhou stranu je to pro nás docela nebezpečné. Modlím se, aby se to nevyhrotilo v nějaký opravdu velký konflikt. 

 

Čtěte také: 

FOTO: Helena Vondráčková září na turné Alexandrovců! Podívejte se

Jsem zlatá duše Julie! Helena Vondráčková o roli chůvy v novém muzikálu

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme