Hokejista Voráček se stavil na Frekvenci 1! Co řešil s Pokondry?

12. července 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
V pátek byl hostem dua Těžkej Pokondr na Frekvenci 1 hokejista Jakub Voráček! Miloš a Roman s posledním držitelem Zlaté hokejky rozebírali situaci v nároďáku nebo jeho americkou přítelkyni.

Záznam rozhovoru

Jak moc jsi byl překvapený ze zisku Zlaté hokejky?

Jakub: Věděl jsem, že jsem měl dobrou sezónu, ale to měli i Jirka Hudler nebo Ondra Palát, takže mohli vyhrát i oni. Jsem rád, že jsme letos udělali takovou českou stopu a že se povedlo vyhrát zrovna mě.

Jaký máš vztah s Jaromírem Jágrem?

Jakub: Dobrej. A myslím, že se to ještě utužilo na mistrovství světa, kde jsme spolu nastupovali v přesilovkách. Známe se přece jen už čtyři roky, kdy hrával ve Philadelphii a vyhráli jsme spolu mistrovství světa v roce 2010.

Máš americkou přítelkyni. Jak se jí líbí v Česku?

Jakub: Nicole říká, že je Česká republika nádherná, že je to krásná země. Škoda, že neumí ani slovo česky. Doma se s mámou vždycky domlouvá rukama nohama. Ale máma se jí vždy jen večer zeptá, jestli chce víno a ona kýve, že jo (smích) 

3 nepříjemné otázky

Věřil jsi v medaili na letošním mistrovství světa?

Jakub: Stoprocentně. Zvláště po tom vydařeném čtvrtfinále, to byl nejhezčí zápas. Bohužel se pak nepovedlo semifinále a zápas o třetí místo.

Na rozlučce Petra Švancary v Brně jsi se potkal i s Mariánem Čišovským. Uvědomil jsi si, jak tenká hranice je mezi zdravím a nemocí?

Jakub: Jeden den děláš co tě baví a koukáš do budoucna a najednou přijde takhle ošklivá zpráva. Já jsem s Mariánem potkal dvakrát a přeju mu hodně zdaru a štěstí do budoucna.

Mrzí tě odchod Vladimíra Růžičky z postu kouče národního týmu?

Jakub: Vláďa Růžička je jeden z nejkvalitnějších trenérů, které v Čechách máme. Ale ten tlak, který na něj byl vyvíjen, byl takový, že se to asi nedalo ustát… My hráči to samozřejmě vnímali, ale nikdy jsme to nějak neřešili, my byli v týmu od toho, abysme uhráli medaili.  

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme