Jílkové v pořadu Máte slovo totálně ruply nervy. Video, jak seřvala hosta, je hitem!

3. prosince 2016··Redakce
Michaela Jílková je známá jako ostrá moderátorka. Tentokrát jí v pořadu Máte slovo ale už ruply nervy, když se strhla divoká hádka v debatě o trestu za hanobení prezidenta. Hosty neukočírovala, ale jednoho seřvala tak, že to divákům, ale hlavně zvukařům pořadu mohlo utrhnout uši.

V pořadu jako obvykle stálo proti sobě šest hostů, tři zastánci zákona o hanobení prezidenta a tři odpůrci, mezi nimiž byl i europoslanec Pospíšil. Když se hosté začali hádat, Jílková už nevěděla, jak je uklidnit, ruply jí nervy a jednoho z hostů seřvala. “Moment!” zakřičela moderátorka. Těžko říct, jestli okřikla přímo Pospíšila,ale dívala se jeho směrem.

Na VIDEO se můžete podívat i TADY.

Výstup samozřejmě neunikl pozornosti diváků, a tak už úryvek koluje na sociálních sítích. Vyjádřil se k němu mimo jiné i člen rady České televize Zdeněk Šarapatka, který na svém profilu na Facebooku napsal, že Jílková “svoji práci už prostě nezvládá”. “Ten dnešní je jen dalším jasným důkazem totálního profesionálního selhávání, neuvěřitelné arogance,” napsal Šarapatka.

Autor: Anna Netušilová

FOTO: Reprofoto ČT / Facebook

VIDEO: Česká televize / Facebook

Další epizody pořadu

Doporučujeme