K Pokondrům přijde v úterý herečka Lenka Krobotová!

18. srpna 2016·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Pokondři přivítali ve své show na rádiu Frekvence 1 Lenku Krobotovou. Herečku Dejvického divadla můžete vidět i v novém seriálu Ohnivý kuře. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Záznam rozhovoru

Lenko, jak se máte? Už je to asi rok a půl, kdy jste tu byla naposledy…

Lenka Krobotová: Letí to (smích). Máme se dobře, teď zrovna jsem měla šest dní volno a užili jsme si s manželem dovolenou v Istanbulu.

A nebáli jste se?

LK: Trošku. Člověk musí být obezřetný, ale vždy jsme se tam toužili dostat. A vstřícnost místních lidí byla neuvěřitelná. A nám se tam hodně líbilo.  

Chtěla jste někdy zpívat s kapelou? 

LK: Já mám ke zpěvu docela respekt. A myslím si, že mám v tomhle směru velké rezervy, i když hudební sluch mám. To bych na sobě musela hodně zapracovat. Navíc mám doma zpěváka, takže jsem pod přísným dohledem (smích).

3 nepříjemné otázky 

Váš otec Miroslav Krobot před časem odešel z postu šéfa Dejvického divadla. Jak divadlo ustálo tuto změnu?

LK: Zdá se, že ano. Ale pořád je ještě brzo to hodnotit. Zatím jsme v pohodě. 

Nebojíte se, že se z Dejvického divadla může stát taková ta “trendy scéna”, kam se chodí manažeři ukazovat, protože je tohle divadlo zrovna “in”?

LK: Bojíme. Ono už se to taky začalo trochu dít. Já nechci nikoho soudit a hodnotit, ale samozřejmě hodně lidí chodí koukat na naše ksichty které zná i z televize. To je na jednu stranu dobře. Ale je to těžký. My se snažíme, aby lidé začali chodit hlavně za divadlem.

Řekněme nám jednu zásadní nevýhodu soužití herečky s muzikantem?

LK: Po soužití s hercem v tom vidím víc výhod (smích). Nejvíc se to ukáže, když máte rodinu. Pak se ukáže povaha, spolehlivost, opora partnera bez ohledu na tom, v jaké profesi pracuje. A já veřejně musím říct, že jsem vděčná za to, jakou povahu má můj muž.  

 

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme