Páteční host Pokondrů: Miroslav Táborský!

22. května 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
V pátek přišel k Pokondrům herec Miroslav Táborský! Také on je hvězdou aktuálního filmu Život je život, který právě vstoupil do našich kin.

Záznam rozhovoru

Celý rozhovor s Miroslavem Táborským si můžete poslechnout níže v tomto článku. Zde přinášíme v kratším přepisu některé z otázek Těžkýho pokondra.

Jak často se vám poštěstí hrát se zahraničními kolegy?

Miroslav: To je jak na houpačce, ale poslední dobou to není tak časté jako řekněme druhá polovina 90. let nebo  začátek nového tisíciletí. Tou dobou dobře fungoval trh a pobídky pro zahraniční filmaře, pak se to začalo stěhovat na východ… Já jsem například s jedním německým filmařem natočil Krysy a bylo to úspěšné, tak se točila dvojka. A první díl se točil v Kolíně a druhý se točil v zahraničí, protože to bylo levnější.

Měl jste už možnost v kuse vidět celý film Život je život?

Miroslav: No konečně až teď na premiéře! Taky jsem byl hrozně napnutý, protože už je to rok a to už pak člověk pomalu zapomene, co tam vlastně hrál. A teď před premiérou chodí tak různě ty novináři: „A můžete nám říct, o čem ten film je?“ Tak to člověk tak jako loví z paměti (smích)

3 nepříjemné otázky Těžkýho pokondra:

Cítil jste se někdy v komedii, když jste jí pak viděl zpětně, trapně?

Miroslav: Ale tak snad úplně ne. I když pokaždé na premiéře, ty jsou pro mě trošku utrpením. Protože to vidím třeba poprvé hotové a opravuju se – říkám si, co bych udělal jinak a tak… Není to úplně trapas, ale mělo to být lepší.

Kdy jste se naposledy cítil trapně v osobním životě?

Miroslav: V osobním životě trapně? Možná manželka by něco věděla (smích)

Cítíte se někdy trapně kvůli politické reprezentaci této země?

Miroslav: No to je smutek kolikrát, ani to není tak trapno. Ale kdybych byl vystaven v konfrontaci s někým ze zahraničí kdo by tohle vynesl tak by se to asi změnilo v trapnost.     

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme