Středeční host Pokondrů: Jana Kratochvílová!

16. srpna 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Páni Pokondři přivítali ve středu vzácného hosta! Do studia k nim dorazila zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová. Mimo jiné se vyjádřila k tomu, jestli bere drogy. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Záznam rozhovoru

Dáváte ráda rozhovory?

Jana Uriel: Já mluvím ráda, ale spíš mám problém s tím, že mluvím příliš a nejde mě zastavit. Já si ráda povídám, mě to baví.

A kdy vás to nebaví?

Jana Uriel: Kdy mě to nebaví? To slovo neznám. Mě to všechno baví. 

Žijete pořád v Londýně?

Jana Uriel: Žijeme teď tady v rádiu. teď a tady. A jinak cirkulujeme Londýn-Praha-Španělsko a různě. Bereme celou planetu jako náš domov a nejraději bychom celý vesmír. Jakmile to bude možné, tak letíme okamžitě na kafe na Pluto.  

3 nepříjemné otázky

Když jste byla na letošních Andělech, označila jste to jako trampskou estrádu…

Jana Uriel: To byla trampská estráda! Já myslela, že to je festival trampské estrády. Já nic proti trampům nemám, já jsem také jezdila trampovat od malička, já to milovala. Akorát jediné, co tomu scházelo byly živé ohně, skákání přes oheň a opékání brambor. To tomu jediné scházelo. To byla pochvala

Vaše nejhorší období v emigraci?

Jana Uriel: Když pršelo. To bylo hrozné, když nemáte deštník. Tak jsme se je naučili nosit. Pochopili jsme, že Anglie není jen o gentlemanech, ale také o deštníkách. Anglie bez deštníku je jako ryba bez vody.

Je něco, co si vyčítáte, že byste měla udělat jinak? Nebo byste nic nevracela?

Jana Uriel:  Prosím vás, co byste chtěl vracet? Život je o tom žít teď a tady. Co byste chtěl dělat jinak? tak jak to děláme teď, tak je to dobře. Jinak byste to přeci udělal jinak. To, že to děláme takhle, tak to musí být dobře. Protože je nám dobře? Je nám dobře. Cítíme se dobře? Cítíme se dobře. Takže všecko je to dobré, všecko je v pohodě.

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme