Středeční host Pokondrů: Josef Dvořák!

3. září 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Ve středu přišel k Pokondrům Josef Dvořák, kterého aktuálně můžete vidět v repríze seriálu Nemocnice na kraji města. Záznam rozhovoru se slavným hercem si můžete poslechnout na našem webu.

Záznam rozhovoru

Vy, jako úspěšný tenista, sledujete US Open?

Josef Dvořák: Ježišmarjá, začal jsem, samozřejmě. A dobrý. Já si myslím, že ta Kvitová to projde.

Máte chalupu. Byl to váš sen něco takového vlastnit?

Josef Dvořák: Ne, pravý opak byl pravdou. Naopak jsem to nechtěl, ale žena chtěla kvůli dětem, že děti musí na čerstvý vzduch. Tak jsme objezdili neuvěřitelnou spoustu chalup a všechno bylo na buldozer, to bylo hrozné. Ti lidé za to chtěli nekřesťanské peníze. Jakmile mě uviděli, tak se jim rozechvěl hlas a vyslovovali numera, která ani nikdy neviděli napsaná. Tohle byla čistá náhoda.

3 nepříjemné otázky

Jaký druh humoru nesnášíte?

Josef Dvořák: Já nesnáším laciný humor a nemám rád, když se zbytečně používají vulgarity. Dřív bylo všechno cudné, ale jako protiváhu musíte někde říct něco vulgárního, ale je potřeba toto slovo použít s vkusem. Někde potřebujete „prdel“ říct. Když tam sedne, tak tam má být.

Přiznáte při tenisovém zápase, když míček lízne lajnu?

Josef Dvořák: Přiznám. Už jsem tak vychovaný.

Máte někdy nostalgickou náladu a jdete se podívat ke starému divadlu, jak to tam vypadá?

Josef Dvořák: Byl jsem se tam podívat. Už to bylo vystěhované, zavřené. Já jsem tam vlezl a dostal jsem se dolů, kde je to úplně zničené, to je smetiště. Na jevišti je vyrovnaná baterie prázdných lahví. Tuhle situaci znám také, ale jinak. Celé je to vytrhané, zničené a je to neuvěřitelná škoda. Stejně jako Činoherák a Ypsilonka, ta divadla měla svou atmosféru a své kouzlo a to ničím nenahradíte.

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme