Středeční host Pokondrů: Muzikant Jiří Vondráček!

1. dubna 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Ve středu přišel k Pokondrům muzikant Jiří Vondráček, bratr zpěvačky Heleny Vondráčkové! Miloš a Roman se ho mimo jiné zeptali na dceru Lucii. Zajímalo je např., proč za ní s manželkou nelétá do Kanady. Poslechněte si záznam rozhovoru!

Záznam rozhovoru

Když tu za námi byla vaše dcera Lucie, tak říkala, že se vám už nechce moc cestovat. Co je na tom pravdy?

Jiří Vondráček: My jsme toho s Hankou nacestovali docela hodně. Pravdou je, že nás Lůca zve teď vehementně. Dokonce nám na Vánoce koupila i lístky, ale je to trochu komplikované. Samozřejmě chceme se tam podívat, tak uvidíme jak to dopadne. Komplikované je to se vším všudy. Třeba to někomu přijde divné, ale  roli hraje třeba i zdraví psa, ale to je rodinná záležitost. My jsme to měli pořešené dobře, že Lůca přijela.  My jsme říkali, že tam přeci nepojedeme do čtyřicetistupňových mrazů. Když už pojedeš do Kanady nebo do “Států”, tak v době, kdy chceš něco vidět a ne, že tam pojedeš do čtyřiceti stupňů, koupíš si bundu nad 40 stupňů, abys alespoň mohl vyjít z baráku a aby ti neumrzl nos a pak zase vlezeš do baráku…

3 nepříjemné otázky

Kdy jsi naposledy názorově nepohodl s dcerou Lucií?

Jiří Vondráček: My jsme se k takovému stavu naprostého neporozumění v podstatě nedostali.

Co ti vadí na prostředí českého showbyznysu?

Jiří Vondráček: Tahle branže je zvláštní. Lidé, kteří se vzájemně nemohou vystát si pak stoupnou vedle sebe na jeviště a vypadají jako největší kamarádi. Přitom tam probíhá zákulisní boj o post hvězdy. Někdo to zastírá líp a někomu se to zastírat nedaří. Ale to je celosvětové. A když se toho soka zbavíš, tak si najdeš jiného. Pamatuji si, jak moje máma neměla ráda Zagorku, protože ta měla Zlatého slavíka a Helena ne, tak máma neměla ráda Zagorku, zcela logicky.

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme