Úterní host Pokondrů: Herečka Iva Pazderková!

1. září 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
K Pokondrům v úterý 1. září dorazila herečka Iva Pazderková! Miloš a Roman si s ní povídali o jejím pořadu Na stojáka nebo i o utečencích.

Záznam rozhovoru

Jak bylo v Chicagu, kdes byla s pořadem Na stojáka?

Iva: Bylo tam moc příjemně, tedy teplo, ale ne žádné velké horko. Mají tam léto podobné tomu, co bývalo u nás a v zimě tam mají -30°C. Je to město velkých teplotních rozdílů. Bylo tam opravdu krásně. Moc jsme si to užili. Měli jsme tam dvě představení. Pozitivní je, že nás tam pustili. Já jsem letěla zvlášť – 35letá, bezdětná a svobodná z východní Evropy, když přiletí, tak je to prapodivné a když jsem řekla, že tam budu se čtyřmi kamarády, tak to bylo ještě prapodivnější a dvacet minut mě tam drtil imigrační úředník. Ale bylo to tam fakt super, dvakrát bylo vyprodáno.

Jak dlouho už funguješ se „stojákem“?

Iva: Jeeje. Já myslím, že to je deset, možná jedenáct let.

Co se tam změnilo?

Iva: Máme mezi sebou pevné vztahy, to myslím upřímně a hezky. A všichni jsme se svým způsobem vyvinuli. Myslím, že je to teď celé na daleko vyšší úrovni. 

3 nepříjemné otázky

Jaká je nejhorší vlastnost drsňáka Lukáše Pavláska?

Iva: Neovládá se a nejde pro ránu daleko. Když se mu nelíbí, co řeknu, tak mi ji vypálí.

Kdy se ti naposledy stalo, že se tvým fórům nikdo nesmál, že sis řekla „co je to tady za debily?“

Iva: Já jsem si neříkala „co je to za debily“, ale říkala jsem si, co jsem to za debila já. Bylo to v neděli na oslavě narozenin dítěte mých známých. Já jsem tam povídala nějakou rádoby vtipnou historku a následovalo hrobové ticho a já jsem se smála jako dement. Ještě jsem měla slzy v očích, jak jsem se tomu smála a ti lidé jen: „dá si někdo kafe?“ (smích)

Jak se stavíš k problému utečenců? Brát nebo nebrat?

Iva: Já si myslím, že „brát“. Kdybych se měla přiklonit z jedné z těch variant, přijde mi to nadmíru hysterické. Je to stejné jako tehdy s radarem. Půl roku to všichni řeší místo toho, aby o tom lidé nějak konstruktivně přemýšleli. Já jsem přesvědčená o tom, že pokud se IS rozhodne hodit na nás bombu, tak to asi nebude kvůli utečencům a prostě ji hodí. Podle mě je to jedno, ale spíš mě prudí, jak jsou všichni nenávistní, vraždili by a sami by brali ty mačety do rukou. No dobře, tak se zase uklidníme a zkusíme se s tím vyrovnat, i když to bude těžké. Přijde mi to celé přemrštěné.

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme