V úterý bude hostem Pokondrů herečka Zuzana Stivínová

25. října 2016·Celebrity·Redakce
Herečka Zuzana Stivínová byla v úterý hostem Těžkýho pokondru. S Milošem a Romanem si povídala nejen o hereckých projektech, ale i o rodině a životě v New Yorku.

Záznam rozhovoru

Zuzana Stivínová vystřídala několik pražských divadelních scén včetně Národního divadla, známá je i z dabingu a filmových rolí. Objevila se například ve filmech Pasti, pasti, pastičky, Anděl páně, Návrat Idiota, Bathory, a dalších. S manželem, molekulárním biologem, mají dva syny. Jejím otcem je známý hudebník Jiří Stivín. 

Malá ochutnávka z rozhovoru:

Zuzano, sedm let jsi strávila v New Yorku. Co tě tam přivedlo?

Zuzana: Manžel, který tam dostal pracovní nabídku. Já byla v Americe už v šestnácti a nikdy jsem neměla pocit, že bych tam chtěla žít. Ale když manžel přišel s tím, jestli to nezkusit v New Yorku, tak jsem si řekla, proč ne. Přišlo to v pravý čas, kdy jsem tu ukončila některé projekty a chtěla jsem se víc věnovat dětem. Původně jsme odjížděli na tři roky. Ale nakonec jsme se rozhodli i kvůli dětem si to ještě prodloužit.

Co tě na Americe nejvíc zklamalo?

Zuzana: Já jsem tam postrádala smysl pro humor. Ta upřímnost je fajn, jak jsou všichni milí. Ale takový ten podobný český humor tam chyběl. A že ti moc nepomohou krajané. Jako by zapomněli, že kdysi taky těžko začínali.

Jaké to naopak potom bylo po návratu do Čech? 

Zuzana: Můj mladší syn mi řekl, že mu tady nejvíc chybí hodný lidi… Ona je tady sranda, naštěstí. Ale lidi jsou pořád nějací rozčilení, nespokojení, a nešťastní. A dávají to najevo. Přitom si nemyslím, že by se tu měli špatně. Ale pořád remcají, a většinou ti, co se mají lépe než ostatní. 

 

Další epizody pořadu Celebrity

Doporučujeme