Ve čtvrtek bude hostem Pokondrů zpěvák Daniel Hůlka!

21. října 2016·Celebrity·Redakce
Dvojice Těžkej pokondr v dnešním vysílání přivítala zpěváka Daniela Hůlku. Milošovi s Romanem mimo jiné přiznal, kolik měl v životě žen a že dostane od prezidenta vyznamenání.

Záznam rozhovoru

Dane, čeká tě oslava tvé kariéry, jak dlouho už vlastně působíš na scéně?

Daniel: Mě samotného to překvapilo, je to už 25 let. Tak chystám velké koncerty, ten hlavní bude 9. prosince v karlínském Foru.

Velkým zlomem byl pro tebe určitě muzikál Dracula. Jak na tu dobu vzpomínáš?

Daniel: Děly se hrozný věci. Jeden čas jsem z toho měl i takovou sociální fóbii, protože na začátku to bylo dost divoký. Ustál jsem to jen díky dobrým kamarádům. Třeba jsem šel z představení a když jsem vyšel z Kongresovýho centra, tak se na mě vrhly dívky a paní, které na mě doslova roztrhaly košili a bundu! Ta první vlna byla fakt hustá.

Jednou z tvých posledních rolí je i Král Šalamoun, který měl údajně 600 žen. Máš s ním něco podobného?

Daniel: Jak bych to řekl, aby to nevyznělo nějak blbě: Zase tak moc jich neměl (smích). Já jich měl víc!

3 nepříjemné otázky

Počítáš s tím, že vyznamenání od prezidenta se bude hodně propírat?

Daniel: Alespoň se ukáže, kdo mě opravdu má a kdo mě nemá rád. Já se toho nebojím. Mě by to v životě nenapadlo a je to pro mne úžasná věc. Dá se očekávat, že dostanu pořádnou masáž…

Pamatuješ si, kdy jsi se stal největším terčem kritiky? 

Daniel: Když jsem dostal Zlatého Slavíka. To byl nejdrsnější rok mého života, kdy se mi spousta lidí, i z branže, snažila co nejvíc ublížit. Vylučovali mě z programů a nastala hodně velká nenávist. Skalní mistrovi fanoušci to nevydýchali a dávali mi to hodně najevo.

Zdravotně už je u tebe všechno v pořádku?

Daniel: Musím zaklepat, slinivka už nezlobí. Poslední dva roky jsem držel opravdu krutou dietu a nyní mohu jíst už skoro všechno. Samozřejmě nesmím pít. 

Další epizody pořadu Celebrity

Doporučujeme