Ve středu přijde k Pokondrům zpěvačka Monika Absolonová!

30. listopadu 2016·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Pokondři ve středu ve své show na rádiu Frekvence 1 vyzpovídali zpěvačku Moniku Absolonovou. Hvězda českých muzikálů vyprávěla o narození syna, návratu do divadla, i komplikovaném vztahu s otcem.

Záznam rozhovoru

Malá textová ochutnávka z rozhovoru:

Vrátila jsi se do divadla a znovu hraješ Evitu. Jaký to byl návrat?

Monika: Po narození syna jsem si uvědomila, že už není možné být pořád pryč a hrát v několika muzikálech. Tak jsem si vybrala jen Evitu. Ale z návratu jsem měla hrozný strach. Že už nebudu diváky zajímat, že si na mě odvykli kolegové, že budu brát Radce Fišerové práci… Vážně jsem z toho měla trauma. Ještě první zkouška byla rozpačitá, ale od prvního představení byli diváci úžasní a já se teď zase pokaždé do divadla těším.

Takže už žádné další muzikály?

Monika: Tak to záleží na nabídkách (smích). Od porodu jsem si říkala, že už jsem stará a tlustá a už mě nikdo nebude chtít. Ale už v lednu mi někdo volal. A já nakonec těch muzikálových nabídek odmítla jedenáct! Ten obrovský zájem mě těší a moc si toho vážím, ale já už si teď nedovedu představit, že čas, který můžu strávit se synem, věnuji jinam. Takže se snažím dělat práci, kterou mám ráda tak, aby to šlo skloubit s rolí mámy. 

Změnilo narození syna Tadeáše tvůj vztah s otcem?

Monika: Nezměnilo. A tohle se už nezmění. Přece, když je na tebe někdo zlý a nadává ti, tak nevezmeš svoje dítě a nepůjdeš za ním. A z druhé strany také není zájem.

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme