Syn modelky, která se právě věnovala fotografování, se utopil v bazénu

16. února 2022·Zprávy·Redakce

Foto zdroj: Profimedia

Hvězda sociálních sítí Wiyada Pontawee si pravděpodobně bude do smrti vyčítat tuto tragickou událost. Zatímco s manželem v luxusní vile fotili pro stránky OnlyFans, jelikož se prodáváním obsahu na této platformě živí, jejich téměř tříletý syn se utopil v bazénu kousek od nich. S informacemi přišel The Sun.

Šestadvacetiletá modelka Wiyada Pontawee a matka chlapečka, který měl slavit za pár dní své třetí narozeniny, pracuje jako modelka a své fotografie prodává na stránce OnlyFans. Na této sociální platformě lidé nabízejí svůj obsah a většinou se jedná o nahé fotografie a obsah pro dospělé.

Když se mladá Thajka s manželem věnovali focení, jejich syn spadl do bazénu na zahradě a utopil se. Zatímco pracovali, jejich syn si hrál v bazénku s mladším sourozencem a ještě dalším dítětem. Najednou si otec všiml, že něco není v pořádku a běžel syna zachránit. To už se bohužel nepodařilo. 

“Pracoval jsem, když se to stalo,” uvedl Pongrit pro thajská média. “Zaslechl jsem z bazénu divné zvuky a uviděl syna, jak se topí. Skočil jsem tam a vytáhl ho, ale bylo pozdě.”

“Záchranáři dorazili na místo a našli rodiče s tělem dvouletého chlapce v náručí. Byli pochopitelně zdrcení,” popsal v prohlášení mluvčí záchranné služby. “Snažili se chlapce oživit pomocí defibrilátoru i během transportu do nemocnice. Navzdory jejich nejlepšímu úsilí se ho nepodařilo oživit.” Policie tento případ v současné chvíli nevyšetřuje.

Zprávy - další články

Doporučujeme