Kramný znovu u soudu: Prý není dost důkazů, obžaloba naopak žádá vyšší trest!

31. května 2016·Zprávy·Redakce

Petr Kramný se dnes před olomouckým vrchním soudem znovu zodpovídal z vraždy své manželky a dcery v Egyptě. Jeho obhajoba napadla posudky svědčící o zabití žen elektrickým proudem, verdikt padne ve středu.

Podle obhájkyně Jany Rejžkové nebyl vysvětlen způsob, jak ke smrti došlo, nebyly nalezeny vodiče ani stopy po zásahu na těle poškozených. Krajský soud převzal obžalobu a důkazy nahradil spekulacemi, řekla. Poukázala na to, že alfou a omegou procesu je, jak došlo ke vstupu elektrického proudu do těla obětí, což nebylo vysvětleno.

Obžaloba naproti tomu požádala soud o to, aby zpřísnil Kramnému trest o dva roky na 30 let. Žalobkyně Jarmila Večeřová poukázala především na zavrženíhodnou pohnutku činu obžalovaného, kdy se oběti nemohly bránit, ale i na to, že podle znalců je jeho náprava ztížena. Žalobkyně poukázala i na to, že se oběti neměly jak bránit, neboť nevěděly, jaký záměr obžalovaný má. 

Tragédie se odehrála v červenci 2013 na dovolené v Egyptě. Podle obžaloby muž zabil elektrickým proudem svou manželku a osmiletou dceru. Obě byly nalezeny mrtvé v hotelovém pokoji. Podle egyptských úřadů zemřely na následky dehydratace nebo otravy. Žádný jed ale tamní experti neobjevili. Těla po převozu do Česka pitvali čeští znalci, kteří došli k závěru, že oběti zemřely po zásahu elektrickým proudem. Kramný od počátku vinu popírá. 

ROZSUDEK: Kramný dostal za vraždu manželky a dcery 28 let!

Posudek psycholožky: Kramný je egoista a trpí poruchou osobnosti!

Sestra Kramného: Zajímala ho jen nevěra a majetek. Nevěřím mu!

Zprávy - další články

Doporučujeme