Krkavčí matka: Žena přinutila šestnáctiletou dceru k prostituci. Za vydělané peníze chodila na večírky

3. května 2022·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu odporného činu se dopustila matka na Karvinsku. Ta podle policie přinutila svou šestnáctiletou dceru k prostituci pod pohrůžkou vyhození z domu a přerušení kontaktu se sourozenci. To dívka nechtěla, a tak se jejímu nátlaku podvolila. Teď matka a její kamarádka čelí obvinění z obchodování s lidmi a kuplířství. Informaci uvedla policejní mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Dívenka před několika lety, v době, kdy jí bylo šestnáct dostala od matky na výběr. Buď si bude na živobytí vydělávat sama a současně již neuvidí sourozence, nebo začne poskytovat sexuální služby a bude moci zůstat doma,” popsala policejní mluvčí. Dcera zvolila druhou variantu. Matka tak se svou kamarádkou nabízely dívku prostřednictvím internetu.

Dívka toto trpěla zhruba po dobu dvou let. Odváděla ženám téměř veškerý zisk. Mohlo se jednat až o sto i více klientů měsíčně,” dodala Štětínská. Všechny peníze podle policie matka využívala na večírky, nákup alkoholu a drog. Druhá žena, pro kterou pracovaly další dospělé prostitutky, pak za zisk jezdila na dovolenou do zahraničí. “Dcera ze zlomku výdělku, pak měla pořizovat potřební věci pro sourozence. Matka měla navíc podávat dceři alkohol a drogy.”

Obě ženy teď čelí obvinění z obchodování s lidmi, kuplířství a přečinu ohrožování výchovy dítěte. Hrozí jim tak až dvanáctiletý pobyt za mřížemi. Obě jsou již ve vazbě.

Zprávy - další články

Doporučujeme