Lucerna tleskala ve stoje Heleně Vondráčkové! Na vánočním koncertu pokřtila svá alba a nový videoklip

20. prosince 2021·Zprávy·Luboš Procházka

S Olgou Lounovou a Jitkou Asterovou.

Zpěvačka Helena Vondráčková i přes koronavirová opatření uspořádala tradiční vánoční koncert v pražské Lucerně. Tentokrát pro tisíc nejvěrnějších fanoušků. A tenhle vládou povolený počet naplnila do posledního místa.

“Jsem velmi šťastná, že se mohl uskutečnit můj vánoční koncert. I když mohlo přijít jen tisíc lidí, vytvořili úžasnou atmosféru,” pochvaluje si zpěvačka, které fanoušci přinesli desítky květin a dárků. “Mrzí mě, že jsem si je kvůli opatřením nemohla přebrat osobně, ale už jsem si je všechny prohlédla a vzkazy přečetla. Ještě jednou moc děkuji všem, kdo přišli a vytvořili nádhernou předvánoční atmosféru,” dodala.

Jako hosté vystoupili na koncertu muzikant Kája Mařík, zpěvačka Olga Lounová, herečka Jitka Asterová a mistr světa ve stepu Tomáš Slavíček, který si s Helenou opět parádně zastepoval. Zmíněné dámy si s legendou českého popu zazpívaly hit z muzikálu Mamma Mia! Super Trouper a také se staly kmotřičkami aktuálně vydaných alb Heleny Vondráčkové – Vánoce s Helenou, Ostrov Heleny a nového videoklipu k písni Dívčí žena režiséra Vratislava Nohy, který byl dalším kmotrem.

Nadcházející Vánoce prožije zpěvačka se svojí rodinou. Příští rok pak Helenu Vondráčkovou čekají další desítky koncertů, tentokrát v duchu jejího nacházejícího jubilea.

Foto: František Jirásek

Zprávy - další články

Doporučujeme