Svědci u soudu: Kramný plánoval útěk i život s jinými ženami!

1. července 2015·Zprávy·Redakce

Třetím dnem pokračuje soud s Petrem Kramným, který je obviněný ze zabití manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Tentokrát vypovídali známí či kolegové Kramného a také oni mu příliš nepomohli.

Krajský soud v Ostravě vyslechl Kramného bývalého kolegu z práce Stanislava Škorpíka. Ten měl podle obžaloby plánovat útěk Kramného z Egypta, který nemohl po smrti manželky a dcery tři měsíce opustit. “Ke konci pobytu říkal, že za každou cenu z Egypta uteče, že se nenechá oběsit,” prohlásil původně Škorpík. Dnes tvrdil, že si to nepamatuje a že to vše myslel v žertu. 

Užíval si zájem médií a nechal si platit

Naprosto vážně však kvůli Kramnému kontaktoval bývalého šéfa Vojenské zpravodajské služby Šándora, aby obviněnému poradil. Další informace, například o posmrtných skvrnách, zase zjišťoval od svého synovce, který pracuje v Praze u kriminální policie! Také potvrdil, že si Kramný nechával platit za spolupráci s médii. Údajně dostal 50 000 korun za rozhovor. Za Kramného prodal i šperky po zavražděné manželce. 

Zajímavé svědectví podala i sousedka Kramného Kateřina Gablerová. Ta potvrdila, že uvažoval o útěku z Egypta a že po návratu do Čech si užíval zájem médií. Navíc prozradila, že si Kramný po návratu do Čech začal románek s dvěma ženami! 

Noc před tragédií se Kramní pohádali

Další kolega Kramného z automobilky Vladislav Müller řekl, že jej obviněný žádal o to, aby zavolal do televize a vylíčil jej jako dobrého manžela i otce. Navíc Müllerovi přiznal, že měl na diskotéce oukukovat animátorku cestovní kanceláře. Kvůli tomu se prý Kramní noc před tragédií pohádali. 

Přátelství mezi nimi podle Müllera skončilo v okamžiku, kdy mu Kramný začal vyprávět o svém milostném životě po návratu do vlasti. “Popisoval mi, jak se potkal s jednou slečnou v Praze. Řekl, že si to užil jako za mlada. V té době už naše přátelství skončilo,” uvedl Müller.

Zprávy - další články

Doporučujeme