Vrtulník je víc než premiér? Britský princ se v Kanadě postaral o malý skandál

26. září 2016·Celebrity·Redakce

Kanada na tento takřka státní skandál hledí s otevřenou pusou avšak s úsměvným pochopením. Britský princ si odmítl podat ruku s premiérem Kanady! Je však třeba dodat, že princovi jsou teprve tři roky a víc jej po přistání v Kanadě zajímalo dění na letišti.

Malého George po přistání ve Victorii na západě Kanady víc zaujalo přistání vrtulníku než o nějaké oficiální ceremonie. A tak není divu, že když k němu na letištní ploše přistoupil kanadský premiér Justin Trudeau, dal mu košem a v rozpacích, ale s rozhodností si s ním odmítl podat ruku. Trudeau to přešel s úsměvem a v uvítací řeči vzácné návštěvě řekl, že “po návštěvě jeho krásné země bude opravdu hodně náročné dostat děti zpátky do letadla”. Trudeau má sám tři děti.

Britský princ William s manželkou Kate jsou na týdenní návštěvě Kanady od soboty. Přijeli spolu poprvé po pěti letech a vzali s sebou také obě své děti, přičemž pro roční Charlotte jde o první cestu do zahraničí. Nejsledovanější pár britské monarchie se poté přesunul do svého královského sídla, odkud se pak odjel po vyčerpávajícím letu zúčastnit oficiálního přijetí. 

Před pěti lety navštívil britský pár východní část Kanady. I nyní bude mít jejich cesta napůl oficiální ráz. V průběhu dneška navštíví ve Vancouveru přijímací středisko pro uprchlíky a ústav pro duševně nemocné děti. Zpět do vlasti se královská rodina vrací 1. října.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme