Herečka Aneta Krejčíková překvapila novými křivkami. V čem tkví její tajemství?

28. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Aneta Krejčíková. (Foto: Profimedia/instagram A. Krejčíková)

Herečka Aneta Krejčíková je známá svým plným dekoltem, který předvedla hlavně v dobové minisérii Volha, kde si po boku Kryštofa Hádka zahrála sekretářku Květu. Nyní se herečka na instagramu pochlubila fotografií jen ve spodním prádle a dala na odiv dokonalou postavu.

Už na předávání cen Českého lva bylo všem jasné, že Aneta Krejčíková výrazně zhubla. Tehdy vynesla nádherné červené šaty bez ramínek s tylovou sukní značky PONER. Teď se ukázala jen ve spodním prádle, za což u některých sledujících získala obdiv.

Moc sluší, strašně krásná,” napsal jeden z uživatelů. Jste neskutečně krásná a sexy žena, dodal další. Bohužel našli se i tací, kteří nechápou, proč se herečka rozhodla vystavit na sociální síti jen ve spodním prádle. Ajaj, zájem veřejnosti upadl už na tolik, že je potřeba jít s kůží na trh?” zeptal se jeden ze sledujících na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Krejčíková také prozradila deníku Blesk, co za její velkou proměnou stojí. Návod je podle ní prostý, stačí se pro to jenom rozhodnout. “Myslím si, že to platí ve všech ohledech. Když se člověk rozhodne, je o tom přesvědčený a ví, proč to dělá, hlavně pro sebe, tak to potom jde. A vlastně snadno. A udělá pro to všechno, dodala s tím, že musela začít vynechávat večeře a sladké a přidala víc pohybu.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Celebrity - další články

Doporučujeme