Herečka Kate Hudson prý vidí duchy. Navštívila ji mrtvá žena bez obličeje

9. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kate Hudson (Zdroj: Profimedia)

Dcera herečky Goldie Hawn se nechala slyšet, že prý vidí duchy a dokonce s nimi může komunikovat. Když Kate Hudson popisovala, jaké to je, přirovnala tyto paranormální jevy k úspěšnému a zároveň děsivému filmu Šestý smysl.

Zapomeňte na zamilované komedie, Kate Hudson se totiž obklopuje mrtvými. Herečka v nedávném rozhovoru prozradila, že prý vidí mrtvé lidi. Připojuje se tak ke své slavnější matce Goldie Hawn, která již několikrát podobné téma rozebírala a dokonce světu oznámila, že jí mimozemšťané sahali na obličej.

Kate se smíchem prozradila, že když byla malá dívka, viděla duchy na každém kroku. „Bylo to divoké. Viděla jsem duchy úplně všude. Připadala jsem si jako ten kluk z filmu Šestý smysl.“ Na otázku, zda nás čeká něco po životě, měla Hudson zajímavou odpověď. „Myslím, že je to velmi multidimenzionální. Jako lidi myslíme, že bychom měli vědět vše, ale není to tak,“ rozpovídala se. „Až se tam dostaneme, bude to sakra divné, ale krásné!“ dodala ještě Kate.

Podobné téma řešila již v roce 2014, když se Alanu Carrovi v pořadu Chatty Man svěřila, že se jednou dostala do kontaktu s mrtvou ženou bez obličeje. „Bylo to neskutečně děsivé,“ vystrašila moderátora herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme