Václav Noid Bárta do toho potřetí praštil. Zpěvák si vzal nádhernou tanečnici Elišku

3. září 2022·Celebrity·Redakce

Václav Noid Bárta, Eliška Grabcová (Foto: Profimedia)

První zářijový víkend se stal šťastným pro zpěváka Václava Noida Bártu a tanečnici Elišku Grabcovou. Ti se totiž právě dnes, 3. září vzali v resortu Mlýn v Černovicích. Nevěstě to neskutečně slušelo. Pro Noida to byla již třetí svatba. Informaci uvedl Blesk.cz.

Do třetice všeho dobrého? Snad ano. Václav Noid Bárta si v sobotu v 11 hodin řekl ANO s půvabnou tanečnicí Eliškou Grabcovou. Novomanželé se brali na mole, které je u rybníka. Ženich si to nejprve zkusil nanečisto, aby nespadl do vody. Když už šlo všechno naostro, bylo to nádherné.

Eliška měla šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové, která jí ušila speciální maminkovský model. „Přála jsem si mít kojicí šaty, s dlouhým rozparkem a hlavně vzdušné,“ svěřila se Blesku tanečnice. Pro tu šlo, na rozdíl od jejího muže, pro první svatbu. Eliška to neskutečně slušelo; na sobě měla dlouhé šaty s vlečkou a ve vlasech závoj. Své dlouhé tmavé vlasy měla rozpuštěné a celou dobu se zamilovaně usmívala.

View this post on Instagram

A post shared by SHOWTIME (@showtime_cnnprima)

Snubní prstýnky byly z bílého zlata. A hostina? Ta byla v tradičním duchu; vývar s knedlíčky, hovězí svíčková a samozřejmě svatební dort. Resort Mlýn v Černovicích, kde se svatba konala, mají novomanželé moc rádi. „Pokaždé, když jsme tady byli, byla Eliška těhotná, tak snad po dnešní noci neodjede opět těhotná,“ vtipkoval Vašek.

Romantické místo, které se nachází na pomezí jižních Čech a Vysočiny, je pro svatby jako dělané. Dost místa je venku i vevnitř. Pro děti byl třeba připraven skákací hrad a dospělí si zase mohou zkusit chytit rybu. Následně jí ale musí pustit.

Celebrity - další články

Doporučujeme