Zatancuje si Lucie Vondráčková ve StarDance?

28. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Lucie Vondráčková. (Foto: Frekvence 1)

Fanoušci taneční show StarDance mohou jásat, protože populární pořad se na obrazovky vrátí ještě letos. ČT nelení a údajně ulovila jednu z nejpopulárnějších zpěvaček Česka – Lucii Vondráčkovou. Ta má za roky působení v muzikálech plno tanečních zkušeností, takže se očekává, že se jí v soutěži bude dařit.

Už letos před Vánocemi kralování poslední vítězné dvojice – herečky Dariji Pavlovičové a tanečníka Dominika Vodičky skončí. Česká televize totiž uvede další řadu StarDance a fanoušci už nyní dumají nad tím, které hvězdy se o titul královny a krále tanečního parketu poperou. Jedno jméno se ale do éteru přeci jen dostalo už teď.

V třinácté řade taneční show si údajně zatančí herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. Ta má podle zdroje Blesku již podepsanou smlouvu a nemůže se účinkování v pořadu dočkat. Na přímé otázky však Lucie odpovídá tajemně: „Nezlobte se, ale k ničemu se vyjadřovat nebudu.“ Pokud vás odpověď Vondráčkové překvapila, je to zcela běžný postup televizních pořadů. Účastnící mají většinou podepsanou přísnou smlouvu, která jim zakazuje jakákoliv tvrzení.

Lucii Vondráčkovou můžete pravidelně vídat v nováckém seriálu Ulice, kde hraje učitelku Soňu Čechovou. V minulosti si zahrála a zatančila také v muzikálu Starci na chmelu, Touha nebo Zapomeňte na Shakespeara. Své taneční schopnosti mnohokrát předvedla i jako sólová zpěvačka v rámci vystupování po celé České republice. „K herectví prostě tanec patří. Jen čím je člověk starší, tím to víc bolí,“ svěřila se Lucie.

Celebrity - další články

Doporučujeme