Lucie Vondráčková vydává nový klip k songu Šance. Zpěvačka byla na natáčení okouzlující

20. května 2023·Hudba·Redakce

Lucie Vondráčková. (Foto: Profimedia)

Fanoušci Lucie Vondráčkové mají důvod k oslavě. Zpěvačka a herečka vydává v neděli nový klip k písni Šance. Jedná se o první vlaštovku z nového alba Letokruhy.

A začínáme! V neděli večer je premiéra nové písničky! Bude první vlaštovkou z nového cédéčka Letokruhy,” oznamila na facebooku Vondráčková. Natáčení celé desky bylo intenzivní, krásně vyčerpávající a naprosto nezapomenutelné… Stejný kreativní tým jako u Láskovět. Nemůžu se dočkat, až vám postupně všechny písničky představím,” dodala.

Zpěvačka během natáčení klipu Šance tak odhalila sexy křivky a svou romantickou duši. V béžové noční košilce, přikrytá do půl těla bílou pletenou dekou byla doslova okouzlující a usmívala se na všechny strany. Text k písni psala Lucka s Vojtou Drahokoupilem. Hudbu pak napsal Tomi Popovič.

Vondráčková má aktuálně za partnera zápasníka Zdeňka Polívku a podle informací deníku Blesk už dokonce spolu bydlí pod jednou střechou. “Je nás teď hodně – já, děti, Zdeněk, pes, dvě kočky, čtyři ptáci… Jsme prostě taková velká rodina,” dodala v rozhovoru.

Hudba - další články

Doporučujeme