Tento dostupný smartphone vás překvapí 5 zajímavými prvky

7. května 2024·Komerční sdělení·Daniela Procházková

Doby, kdy telefony střední a nižší třídy postrádaly šmrnc a špičkové funkce jsou u konce. Společnost vivo přichází na český trh s modelem V40 SE, který dokazuje, že příznivá cena neznamená kompromis v designu ani funkcích. Naopak se pyšní elegantním vzhledem a kvalitní konstrukcí a funkcemi, které byste dříve našli jen u mnohem dražších modelů.

Elegantní vzhled a ochrana varianty Purple Leather

Už na první pohled je jasné, že vivo V40 SE není obyčejný telefon. Kvalitní materiály a precizní zpracování dělají z tohoto modelu luxusní záležitost, která potěší i ty nejnáročnější uživatele. V40 SE je k dispozici ve dvou variantách. Pro milovníky klasiky je tu elegantní černá varianta s lesklým kovovým rámečke. Ti, kteří touží po něčem výjimečném, ocení luxusní variantu Purple Leather s fialovou veganskou kůží, která zaručeně upoutá pozornost.

Zadní kryt varianty Purple Leather vyrobený z inovativního materiálu Eco Fiber zaujme nejen poutavým vzhledem, ale i praktičností. Speciální úprava povrchu zabraňuje zachytávání otisků prstů, skvrn a nečistot. Už se nemusíte bát rozlité sklenice vína nebo zbytků omáčky na telefonu, a to ani když ho používáte při vaření. Kromě odolnosti proti nečistotám se zadní kryt V40 SE vyznačuje i příjemným pocitem v ruce. Veganská kůže skvěle drží a zaručuje komfortní používání.

Kvalitní a šetrný displej s funkcí Eye Care

U běžných telefonů střední třídy se s ohromujícím displejem moc nepočítá. V40 SE ale boří i tuto bariéru a pyšní se špičkovým AMOLED displejem Ultra Vision. Díky obnovovací frekvenci 120 Hz si vychutnáte plynulý obraz bez trhání a zpoždění, ať už sledujete videa, hrajete hry nebo jen brouzdáte internetem. Displej s maximálním jasem až 1800 nitů je nejjasnějším ve své třídě a zaručuje perfektní čitelnost i na přímém slunci. Ideální pro letní dny strávené venku.

Světlo z displejů smartphonů může negativně ovlivňovat spánek a zdraví očí. Proto je vivo V40 SE vybaveno chytrým režimem Eye Care, který se o stará o váš zrak. Eye Care filtruje modré světlo vyzařované z displeje, které může narušovat tvorbu melatoninu, hormonu důležitého pro zdravý spánek. Díky tomu budete lépe spát a ráno se probudíte s pocitem energie. Funkce ochrany očí také chrání vaše oči před únavou a podrážděním. Režim Eye Care můžete aktivovat ručně, nebo si nastavit automatické zapínání v určitých hodinách. Díky tomu budete mít jistotu, že vaše oči budou chráněny a spánek zdravější.

Šikovné fotoaparáty doplněné o zajímavé funkce

Společnost vivo je synonymem pro špičkové mobilní fotografování a tato tradice pokračuje i v novém modelu z řady V. Vivo V40 SE je vybaveno trojitým systémem zadních fotoaparátů, který vám umožní zachytit krásu světa v každém detailu. 50MP hlavní fotoaparát se postará o ostré a detailní snímky i za zhoršených světelných podmínek. 8MP ultra širokoúhlý fotoaparát vám pomůže zachytit více z vašeho okolí a 2MP makro fotoaparát vám umožní prozkoumat svět z blízka. Přední 16MP fotoaparát se postará o perfektní selfie snímky, ať už jste kdekoli.

V40 SE vám nabídne širokou škálu softwarových doplňků pro fotografování, včetně stylů portrétů, jako je například portrétní režim, který rozmazává pozadí a nechá tak hlavní objekt vyniknout, efektů bokeh, které vám umožní do rozmazaného pozadí přidávat různé obrazce a mnoho video režimů. S V40 SE tak budete moci tvořit úžasné fotografie a videa, která ohromí vaše přátele i rodinu. To vše je součástí elegantní a zábavné nadstavby FunTouch 14 na základech Android 14.

Spolehlivý výkon a technologie rychlého nabíjení FlashCharge

V srdci V40 SE tepe čipset Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, vyrobený moderní 4nm technologií. Ten klade důraz na energetickou efektivitu a nízkou spotřebu, čímž zajišťuje celodenní výdrž na jedno nabití. I přestože je baterie s kapacitou 5000 mAh poměrně velká, pro případ nouze je k dispozici rychlé nabíjení FlashCharge s výkonem 44 W, které ji nabije bleskovou rychlostí. Vivo se zaměřilo i na odolnost V40 SE. Zatímco dříve se levnější smartphony musely často měnit kvůli nízké výdrži, V40 SE udrží minimálně 80 % své kapacity baterie i po čtyřech letech používání. To z něj dělá telefon, který vám bude sloužit po mnoho let.

Virtuální paměť RAM pro plynulý chod

Vivo V40 SE se pyšní funkcí virtuálního rozšíření RAM, která se hodí pro nenáročné uživatele i pro ty, kteří chtějí z telefonu vytěžit maximum. Základní 8 GB RAM zvládne plynule běžné úkoly, jako je multitasking, procházení webu a používání sociálních sítí. Pro náročnější uživatele je ale k dispozici možnost rozšířit RAM o dalších 8 GB virtuálně. To sice zabere část interního úložiště, ale přinese znatelné zrychlení. Aplikace se spouštějí svižněji a celkový chod telefonu je plynulejší.

 Limitovaná jarní nabídka

Koupí V40 SE získáváte šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby s ubytováním a cestou na první zápas české fotbalové reprezentace na UEFA EURO 2024. Stačí po koupi u vybraných obchodních partnerů zaregistrovat účtenku na speciální stránce.

Vivo V40 SE je spolehlivý, elegantní a cenově dostupný pomocník každého, kdo má rád kvalitní chytré telefony, ale chce šetřit svou peněženku.

 

 

Články - další články

Doporučujeme