Myš se proháněla mezi rohlíky v supermarketu v Klatovech. Zákaznice hlodavce natočila. VIDEO

5. října 2016·V práci·Redakce
Na sociálních sítích se jako lavina šíří video, které v jednom supermarketu v Klatovech natočila zákaznice. Na videu je zachyceno, jak si v regálu na rohlíky vesele dovádí myš.

Video během pondělního nákupu natočila zákaznice Tereza K. z Klatov a následně jej zveřejnila na Facebooku, odkud se od té doby šíří a viděly jej už desetitisíce lidí.

Reakce lidí jsou smíšené. “I myška má hladík,” stojí v jedné reakci pod videem. Další už tak benevolentní nejsou a volají po zavření prodejny.

Ostatně k videu se už sama prodejna vyjádřila,prostřednictvím Facebooku Tesco CZ Tereze poslali vzkaz: “Myš byla odchycena a usmrcena. K nám do provozovny byla dovezena společně s pečivem. Příslušnou pekárnu jsme informovali. Veškerá opatření proti hlodavcům jsou plněna a zabezpečena. Navíc se dnes provedla na pekárně sanitace veškerého zařízení a prostor. Eliška, tým Tesco,” stojí v odpovědi.

Tohle rozhodně není první případ, kdy se v českém supermarketu mezí potravinami objevila myš. Předloni kolovalo na Facebooku video s hlodavcem mezi rohlíky v Kauflandu. Rok předtím 

Další epizody pořadu V práci

Doporučujeme