Vyberte si svého favorita mezi instantními kávami!

20. prosince 2016·Články·Daniela Procházková

Říká se tisíc lidí, tisíc chutí. Nejinak tomu je i u instantních káv. Ať už jste vyznavačem jemné chuti nebo naopak od kávy očekáváte silné a intenzivní aroma, z řady instantních káv Jacobs si určitě vyberte. I přes jejich rozmanitost, všechny tři spojuje jedinečnost nezaměnitelného aroma, které vám zprostředkovává nevšední požitek z šálku kávy již více než 100 let.

Všechno to začalo v Brémách roku 1895, kdy se Johannes Jacobs rozhodl, že lahodnou chuť kávy ve spojení s výjimečným aroma dopřeje všem obyčejným lidem, aby i oni zakusili sílu, kterou v sobě aroma Jacobs ukrývá. Jeho sen byl dozajista troufalý, ovšem s notnou dávkou energie získané právě pitím této jedinečné kávy, se mu nakonec podařilo si svůj sen splnit. Poselství, že žádný sen není moc malý či velký si v sobě produkty značky Jacobs uchovaly dodnes.

Vyberte si z trojice rozpustných káv Jacobs tu, která nejvíce odpovídá vašim chutím a preferencím. Poté už jen stačí si šálek jednoduchým způsobem připravit, přivonět si k jedinečnému aroma a vyjít vstříc snovým zítřkům. Uvidíte, že i něco tak naprosto všedního, jako je šálek ranní kávy, vám může otevřít dveře do světa příležitostí a splněných snů.

Více na www.kavazasen.cz.

Jacobs Krönung v sobě kombinuje jedinečné královské aroma s intenzivní bohatou chutí, které jí dodávají pečlivě vybraná zrna z kávových plantáží z celého světa.

Novinka Jacobs Gold se vyznačuje svou vyváženou chutí, která skrze své jedinečné aroma pohltí všechny vaše smysly. Instantní káva Jacobs Gold je zpracovávána metodou vymražování, díky které jsou zachovány jedinečné vlastnosti a aroma kávy.

Káva Jacobs Crema Gold je připravena potěšit všechny milovníky jemné chuti s bohatou pěnou. Kombinace delikátní chuti, jemné zlatavé pěny a jedinečného aroma Jacobs se v šálku této lahodné kávy snoubí v harmonický zážitek, který bude průvodcem vašich uspěchaných rán.

 

jacobsgold_200g_front_72dpijacobs-kronung-200g-smalljacobs-crema_gold_200g_front_small

Články - další články

Doporučujeme