Bolest zubu umí potrápit. Známe TRIK, který zabírá a nic nestojí!

25. května 2017·Články·Redakce

Kdo z nás je nadšený, když ho čeká návštěva zubaře? Někteří mají to štěstí, že se svého zubaře nemusí bát, pro většinu je ale zubařské křeslo noční můrou. Pravidelné prohlídky bychom neměli podceňovat, i tak se nám ale bolest zubu vyhnout nemusí. Co dělat, když se objeví?

Tenhle typ bolesti patří  mezi ty vůbec nejhorší, které se v běžném životě můžou vyskytnout. Ať už jde o bolest zubu nebo zánět dásní či rostoucí zuby moudrosti – dříve nebo později se objeví. Kdy je nutné jít k zubaři? Pokud bolest nemůžeme snést a neutišíme ji ničím, pak jednoznačně vyhledejte zubaře. Existuje ale typ, který – když není bolest tak akutní –  spolehlivě zabírá. Znáte ho?

Trvá to jen pár minut a nebudete potřebovat vůbec nic – až na jedinou pomůcku, kterou ale doma máme v podstatě vždycky nebo ji lehce vyrobíme. Kostka ledu. Uchopte ji mezi palec a ukazováček, kde se nachází akupresurní bod. Jeho třením aktivujete nervy, které zmírňují bolest. I když to možná nebude příjemné, je to rozhodně lepší než trpět kvůli zubu. Vydržte to aspoň 5 minut. Nepříjemný pocit se poté citelně zmírní.

Články - další články

Doporučujeme