15 let od svatby Karla Gotta: Proč se rozhodl právě pro Las Vegas?

9. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Karel Gott, Ivana Gottová, Charlotta Gottová, Nella Gottová. (Foto: Profimedia)

V sobotu 7. ledna to bylo přesně 15 let, co si Karel Gott a Ivana řekli své "Ano" ve městě hříchu v Las Vegas. Proč se rozhodli vzít se právě tam a jak to skutečně bylo a nebylo s plánováním svatby? Na to odpovídá Blesk.

Ačkoliv vdova po Karlu Gottovi, Ivana, trávila Nový rok v kasinu rodinného kamaráda Leona Tsoukernika, výročí jejich svatby si chtěla připomenout s dcerkami Charlottkou a Nellinkou na roubence v severočeské Doubici. Blesku to prozradil blízký zdroj. Jelikož svatbu měli tehdy v Americe, bylo by trochu složitější jet si výročí připomenout tam.

V roce 2008 se Karel Gott rozpovídal o tom, jak myšlenka na sňatek vznikla. Sňatek jsme skutečně neplánovali a rozhodli se až přímo v Las Vegas. A jestli jsem tím někoho zklamal? Věřím, že ne,” nechal se slyšet. Ve svých pamětech Má cesta za štěstím se ale svěřil s informací, která tuto verzi popírá. Chtěl jsem, aby mi svědčil Láďa Štaidl, ale nemohl s námi odletět, protože zrovna probíhal soud o opatrovnictví jeho syna Artura, který vedl s Ivetou,” napsal v knize.

Z toho vyplývá, že do Vegas letěli už s myšlenkou, že se zde vezmou. Je pochopitelné, že si svou milovanou ženu chtěl vzít za oceánem mimo zraky veřejnosti, proč ale tehdy neřekl pravdivou verzi, to se už nikdo nedozví. A proč právě Las Vegas?“Vystupovaly zde největší legendy světové hudby a showbyznysu. Právě v hotelu Frontier, kde jsem měl v roce 1967 půlroční angažmá, začala také moje zahraniční kariéra,” uvedl dříve zpěvák.


Celebrity - další články

Doporučujeme