Bývalého manžela vyhodila, nyní je na řadě Harry, tvrdí příbuzní vévodkyně Meghan

22. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry a vévodkyně Meghan. (Foto: Shutterstock)

Harry a Meghan chystají rozvod. To si myslí nevlastní bratr vévodkyně Thomas Markle mladší. Prozradil to v nejnovější epizodě "Big Brother VIP“. Něco podobného řekla na jaře tohoto roku i nevlastní sestra Meghan Samantha.

Nevlastní sourozenci nemají Meghan Markle zrovna v lásce. Thomas Markle mladší pověst své sestry likviduje v nejnovějším díle australské reality show Big Brother VIP. V ložnici s ostatními probírá její manželství i její charakter. Mluvil třeba o jejím prvním manželství s filmovým producentem Trevorem Engelsonem. Za něj byla Meghan vdaná v letech 2011 až 2013.

Toho chlapa, za kterého byla poprvé vdaná, prostě jen vyhodila, když mu dala kopačky,” říká Thomas skupině soutěžící. Ti jsou z toho v šoku a jen odpoví, že je to chladnokrevné. Bývalý okenář pak oznámí, že nyní je na řadě princ Harry.

Thomas svou sestru veřejně kritizoval už podruhé. V dříve vydané upoutávce na Big Brother VIP ji nazval velmi hloupou. Také řekl, že před svatbou napsal Harrymu dopis, ve kterém ho varoval před svou nevlastní sestrou. Prý pro něj není tou správnou ženou.

S něčím podobným letos na jaře přispěchala i Meghanina nevlastní sestra Samantha Markle. S tou se vévodkyně ze Sussexu neviděla od roku 2008. Poté, co Samantha jasně předpověděla konec manželství, vydala o své odloučené nevlastní sestře historky s názvem “Deník sestry princezny Pushy, část 1.“

View this post on Instagram

A post shared by Samantha M Markle (@samanthamarkle1)

Se svými nevlastními sourozenci nemá Meghan úplně nejlepší vztahy a nevídá se s nimi, ale můžou si za to zřejmě sami. Podobně je na tom i s otcem Thomasem Marklem, který o ní nemluví zrovna v dobrém světle. Jediný s kým se vévodkyně baví, je jejím maminka Dori Radlan.

Celebrity - další články

Doporučujeme