Pobodaná v sanitce. Anna Kadeřávková vyděsila fanoušky. Všechno je ale nakonec úplně jinak

21. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Anna Kadeřávková (Foto: ČTK)

Tahle holka ví, jak způsobit rozruch. Herečka Anna Kadeřávková dala na svůj instagram fotku, kde leží v sanitce a je pobodaná. Fanoušci se hned začali obávat, co se mladé krásce stalo. Naštěstí se nic nestalo.

Snímky, na kterých herečka Anna Kadeřávková leží v sanitce, všechny pořádně vyděsily. “Dostala jsem nožem do břicha,” napsala k tomu hvězda seriálu Ulice. Fanoušci jí začali hned psát povzbudivé vzkazy, ale Anna je brzy uklidnila. Nic se jí nestalo, minimálně ne v reálném životě.

Nakonec se totiž ukázalo, že jde o fotky z natáčení nového seriálu. V něm dostane nožem do břicha. Vzhledem k tomu, že se na fotkách usmívá, bylo od začátku jasné, že v tom něco bude. “Uvidíme, kdo tu poctivě čte popisky a kdo ne,” dodala Anička. Objevilo se ale mnoho fanoušků, kteří věřili, že se herečce opravdu něco stalo. “Vypadá to fakt reálně, úplně jsem se lekla,” napsala Anně jedna z fanynek.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kadeřávková (@annakaderavkova)

Nicméně herečka Eva Burešová hned věděla, o co jde. “Ještě tam jsi? Jsem vedle,” okomentovala fotku. Obě herečky zřejmě točily na podobných lokacích. Zda jí pak šla Anička vyprávět o tom, jaké to bylo, se už ani jedna nesvěřila.


Celebrity - další články

Doporučujeme