Princezna Charlotte je nejbohatším dítětem na světě. Jaký cenný šperk jednou zdědí?

8. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William s dětmi (Zdroj: ČTK)

Šestiletá princezna Charlotte má na růžích ustláno. Deník Express zveřejnil nejbohatší děti Velké Británie a malá princezna je na prvním místě. Předstihla dokonce i svého bratra, prince George.

Princezna Charlotte z Cambridge, dcera prince Williama a jeho manželky Kate Middleton, zaujímá v žebříčku Rich Kids 2021 první místo. Její odhadované jmění je přibližně 107 miliard korun a překonala tak svého bratra George, který je hned za ní a na kontě má zhruba 64 miliard korun. Jejím hlavním příjmem je podle odborníků dědictví.

Studie ale předpokládá, že Charlotte bude v budoucnu produktivnější než její sourozenci. Deník Express píše, že důvod je jasný. Může za to takzvaný “efekt Kate Middleton”. Volba oblečení vévodkyně má totiž velký vliv na módní trendy. Podobný vliv jsme mohli pozorovat i u princezny Diany a předpokládá se, že Charlotte půjde ve stopách své matky i zesnulé babičky, kterou bohužel nikdy nepozná.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Malou Charlotte čeká velké dědictví. Spekuluje se o tom, že zdědí šperky po Dianě. Největší rozruch vyvolává diadém, který na sobě princezna měla na svatbě s princem Charlesem, který má v současnosti její bratr. “William si je se svým strýcem blízký a požádal ho, zda by diadém jeho matky nemohl být jednou předán Charlottě. William si je dobře vědom, že hrabě má vlastní dcery, ale oba se shodli na tom, že Dianin ikonický náhrdelník by měl patřit její první vnučce,” napsal pro web GoodtoKnow.

Mluvilo se o tom, že diadém by mohl patřit Harryho dceři Lilibet, ale vzhledem k tomu, že není prvorozenou dcerou budoucího krále, je nepravděpodobné, že by šperk dostala. Hodnota se odhaduje na zhruba 420 milionů korun. Výzkum Rich Kids 2021 zahrnuje celkem 45 jmen. U některých dětí se předpokládá, že zdědí velké jmění po svých slavných rodičích, u jiných jim k velkému jmění dopomůže jejich talent.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

To je příklad třeba dcery rappera Jay-Z a zpěvačky Beyoncé Blue Ivy. Ta se dělí o třetí místo s princem Louisem. Blue Ivy je dědičkou slušného majetku, navíc je módní ikonou a má už cenu Grammy a MTV. Na čtvrtém místě je dcera Toma Cruise a Katie Holmes Suri. O šesté místo se dělí děti Angeliny Jolie a Brada Pitta, dvojčata Vivienne a Knox a dvojčata Max a Emma, děti Jennifer Lopetz a Marca Anthonyho. Až na devátém místě je princ Archie, syn prince Harryho a Meghan Markle.


Celebrity - další články

Doporučujeme