Dokonalá Kate šokovala Británii. Na Štědrý den předvedla svůj hudební talent a nadání

30. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a Williama (Foto: ČTK)

Vévodkyně Kate si pro diváky, kteří sledovali vánoční mši ve Westminsterském opatství s názvem Royal Carols: Together At Christmas, připravila velké překvapení. Milionům Britů dala vánoční dárek v podobě své hry na klavír. A ti opět šílí ze své milované Kate. Informaci přinesl web Mirror Online.

Vévodkyně Kate Middleton doprovodila zpěváka Toma Walkera u písně s názvem For Those Who Can’t Be Here (Pro ty, kteří tu s námi nemohou být). Kate hraje na klavír už od dětství, ale její vystoupení pro ni podle jejích slov bylo hodně o nervy. Jak uvedla pro web Mirror Online, už dlouho nehrála s dalším muzikantem.

Všechno ale zvládla na výbornou a ještě se u toho zvládla usmívat, jak je jejím dobrým zvykem. Hudba jí prý velice pomáhala během lockdownů. Vévodkyně dostala nápad zahrát si s Walkerem už v říjnu, kdy se s ním potkala na charitativní akci, kde zpíval svůj hit Leave a Light On, který je o překonávání závislostí.

Zkoušeli jsme tu píseň asi devětkrát a nakonec byla Kate naprosto skvělá. Poté to ještě několik dní doma zkoušela a až pak jsme to finálně natočili,“ uvedl Walker. Ten o vévodkyni mluví jako o velmi vřelé a srdečné osobě, která má velký hudební talent.

Myslím, že jsme oba byli velmi nervózní z toho, že to nešlo hned úplně podle plánu, ale ani jeden jsme nechtěli zklamat toho druhého. Každopádně ona byla ve finále naprosto skvělá,” dodal zpěvák a potvrdil jen slova, která o vévodkyni kolují. Vánoční speciál se natáčel už 8. prosince, ale televize ITV záznam nabídla až 24. prosince.


Celebrity - další články

Doporučujeme