Neskutečná Jitka Zelenková se pyšnila nádherným hlasem i sexy postavou. Přesto měla na muže smůlu

8. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Zelenková (Zdroj: Profimedia)

Oblíbená zpěvačka Jitka Zelenková patří mezi hudební stálice. Pěnice se nyní pochlubila fotografií, která je stará neskutečných čtyřicet let. V tu dobu jí fanoušci padali k nohám nejen z důvodu jejího talentu, ale i úžasné postavy.

Jitka Zelenková je brněnská rodačka, která má hudbu v genech. Už v roce 1967 se stala vítězkou celostátní soutěže Talent. Od té doby její kariéra už jenom stoupala. Není se čemu divit. Pyšnila se nejen sametovým hlasem, ale i perfektní postavou a jedinečnou krásou.

Pracovala s předními českými hudebními hvězdami. Byla sólistkou Karla Gotta a spolupracovala s orchestrem Ladislava Štaidla nebo Orchestrem Gustava Broma a s mnoha dalšími osobnostmi. V práci se jí dařilo, v soukromí už o něco méně.

Zpěvačka se nikdy nevdala. I ona sama po letech přiznala, že jí občas chyběla chlapská ruka a láskyplné objetí. I přesto si ale nehodlá stěžovat. Jsem takový svobodný pták. Narodila jsem se ve znamení Blíženců, jsem pořád v rozletu a nerada se přizpůsobuju,” svěřila se deníku Aha! zpěvačka.

Mně se líbili vždycky muži, kteří nebyli takzvaně hodní,” prozradila. Jenže takoví se nedají skloubit s jejím životním stylem, který se dá zařadit mezi ty klidnější. “Jakmile se mi někdo líbí, tak je to varovný znak: Dobře si ho prohlídni! To víte, tihle záporáci mají šmrnc,” svěřila, pro jaké muže měla a dodnes má slabost.


Celebrity - další články

Doporučujeme