Obletovaná kráska Gina Lollobrigida (†95) si prožila peklo. Dvě znásilnění i nahánění od komunistického vůdce

20. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Gina Lollobrigida (Zdroj: Profimedia)

V pondělí ve věku 95 let zemřela italská krasavice Gina Lollobrigida. Ta byla označovaná jako jedna z nejvíc sexy žen světa a toužilo po ní hned několik slavných mužů, včetně Fidela Castra (†90). Herečka ale neměla na růžích ustláno. Informaci uvedl Blesk.cz.

Gina Lollobrigida byla obrovským sex symbolem a muži ji milovali. Po jejím těle toužil i komunistický vůdce Fidel Castro, který si ji v roce 1973 pozval do svého sídla v Havaně. Poznal ji v Itálii a rozhodl se, že ji musí mít. Ona se do Havany vydala za záminkou focení, kterému se věnovala.

Z návštěvy vzniklo několik dokumentárních obrázků, které se pak dostaly i s rozhovorem do knihy. S odstupem několika let ale Gina přiznala, že k ní byl vůdce velmi korektní. Na konci rozhovoru si sundal svoje hodinky a daroval mi je. Byl ale příliš stydlivý, skoro až plachý. Nicméně to byl upřímný a zdvořilý obdivovatel,“ svěřila se. On sám se z lásky k ní vyznal až v roce 1966. Přiznal ale, že láska byla platonická.

Gina Lollobrigida (Zdroj: Profimedia)

Nutno ale říct, že italská superstar si na nezájem mužů nemohla stěžovat. Flirtoval s ní i zpěvák Frank Sinatra (†82), kosmonauti Jurij Gagarin (†34) či Neil Armstrong (†82). A toužil po ní i herec Sean Connery (†90), se kterým si zahrála ve filmu Bezcharakterní žena. Nikdo ale ve skutečnosti neví, jak jejich románek vlastně dopadl.

Dalším, kdo toužil po její kráse, byl konstruktér, pilot, režisér a producent Howard Hughes (†70). Ten s herečkou strávil nějakou dobu, i když byla v tu dobu vdaná za Slovince Milko Skofíce. „Můj muž řekl, ať do Ameriky letím, že mi nechce bránit v kariéře,” svěřila se. V domě jednoho z nejbohatších mužů strávila dva a půl měsíce, Howard ji navštěvoval denně. „Zakazoval mi být ve společnosti cizích mužů, což mi přišlo směšné. Sněžil se mě dostat, ale nikdy se mu to nepodařilo. Strašně ho překvapilo, že jsem nestála o jeho bohatství,” svěřila se. Howard se jí družil dalších 13 let, paradoxem ale je, že s jejím manželem chodil hrát tenis.

Herečka byla sice krásná, ale na růžích ustláno rozhodně neměla. V roce 2017 se v italské televizi přiznala, že byla dvakrát znásilněna. Svěřila se, že poprvé to bylo, když jí bylo 18 let a byla panna. Dlouho tajila útočníkovu identitu, nakonec se ukázalo, že mělo jít o hráče fotbalového klubu Lazio Řím, se kterým chodila dva roky.„Pozval mě na večírek a řekli mi, že tam budou další přátelé, ale když jsem přišla, byli jsme sami. Nepamatuji si, co se stalo potom, vím jen, že když jsem se probudila, zjistila jsem, že jsem nahá v jeho posteli. Až po návratu domů jsem si uvědomila, že mě znásilnil. Navždy mě to poznamenalo, musela jsem se vdát, abych na to zapomněla, uvedla Gina.

A bohužel to nebylo naposledy, co takovou děsivou příhodu zažila. O té druhé ale nechtěla mluvit, jen uvedla, že se vše odehrálo až po její svatbě s lékařem Milkem Skofićem, a že dotyčný byl cizinec. Se slovinským lékařem měla herečka syna, později už vyhledávala jen výrazně mladší muže.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme