A je to… Leoš Mareš se stal trojnásobným otcem. Manželka Monika mu porodila holčičku

10. března 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Leoš Mareš a Monika Marešová mají holčičku. (Foto: se souhlasem L. Mareš)

Zpěvák a oblíbený moderátor Evropy 2 Leoš Mareš se stal potřetí otcem. Jeho milovaná Monika mu porodila holčičku. Šťastný tatínek se s novinkou pochlubil na svém instagramu.

A je to… napsal jednoduše na instagram moderátor Leoš Mareš a přidal k příspěvku fotku rozbitého vajíčka. Všem fanouškům bylo okamžitě jasné, co fotografie znázorňuje. Rodinka Marešů se rozrostla!  Pro manželku Moniku se jedná o první dítě.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Pod postem se okamžitě strhla vlna blahopřání. Obrovská gratulace, napsala herečka Patricie Pagáčová. “Bude bašavel. Moc gratuluju tobě i Monice. Kdykoliv bude potřeba hlídání nebo zazpívat na dobrou noc, tak jsem připraven. Ještě jednou mooooc gratuluju,” dodala zpěvák Jan Bendig. Také syn Jakub Mareš dal pod fotografii emotikon srdíčka.

Nejprve nikdo netušil jestli se šťastnému páru narodil chlapeček nebo holčička. Moderátor všechny napínal do poslední chvíle. O čtyři hodiny později, po oznámení radostné noviny, přidal Leoš na instagram další příspěvek.

Zveřejnil zprávy, které si po narození děťátka psal se svou maminkou. Už je na světě,” napsal. Ta se v zápětí ptala, jestli se šťastnému páru narodila holčička nebo chlapeček. Maminko, je to holčička,” doplnil moderátor. Ať všechny zvony zní. Blahopřeji, blahopřeji, blahopřeji,” dodala dojatá, teď už trojnásobná babička. Na závěr nechyběla zpráva, že miminko i Monika jsou v pořádku.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)


Celebrity - další články

Doporučujeme