Adéla Gondíková vyrazila s dcerou na premiéru. Nela jí je neskutečně podobná

23. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Adéla Gondíková s dcerou Nelou Brouskovou. (Foto: se souhlasem A. Gondíková)

Na slavnostní premiéru filmu Duna se vydala i herečka Adéla Gondíková, tentokrát ale nechala manžela Jiřího Langmajera doma a vyrazila na dámskou jízdu společně s dcerou Nelou Brouskovou. Je jasné, že dcera roste do krásy a mamince je neskutečně podobná. Posuďte sami!

Přestože sci-fi sama Adéla nemusí, kvůli dceři šla. Tento žánr nemám ráda. Přesvědčilo mě taky to, že ve filmu hraje Timothée Chalamet, kterého hrozně miluju a krásná herečka Zendaya, která se nám moc líbila v muzikálu Největší showman. Předpokládám, že zachrání ten žánr, který úplně nemusím,” řekla pro Super.cz Gondíková.

Do kina chodí s dcerou často. Obě totiž milují filmy. Dcera sice miluje horory, kam mě většinou nedostane, ale jinak spolu chodíme na všechny zásadní velkofilmy, které se hrají,” popisuje pro server. Stoprocentně se půjdou podívat i na film Minuta věčnosti, kde hraje její manžel Jiří Langmajer. Bohužel na premiéře herečka chyběla, protože zrovna hrála. Chtěly bychom to s dcerou vidět na velkém plátně,” dodala Gondíková.

View this post on Instagram

A post shared by Adéla Gondíková FANPAGE (@adelka_gondikova_fanpage)

Dceru Nelu má z prvního manželství s Ondřejem Brouskem. Zatím ale na herectví nemá sama pomyšlení. Chodí na piano, na kytaru, na ukulele. Jsem ráda, že je stranou oboru,” popsala se smíchem Adéla Super.cz.


Celebrity - další články

Doporučujeme