Agáta Hanychová ví, jak překvapit. Známá pařmenka chodí s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem

20. června 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

O tom, že Agáta Hanychová už dlouho hledá toho pravého, se ví dlouho. A teď má další šanci. Do světa se dostala zpráva, že chodí s majitelem televize Barrandov Jaromír Soukupem. Informaci přinesl Blesk.cz.

To je opravdu gól. Modelka Agáta Hanychová si po rozchodu se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem našla nového chlapa. Zní to opravdu neuvěřitelně, ale chodí s Jaromírem Soukupem. „Ano, máte správné informace, ale více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ napsala Agáta, když ji Blesk kontaktoval. Do té doby se odmítla k jakýmkoliv spekulací vyjadřovat.

Modelka měla vždycky mladší partnery, u Soukupa ale udělala výjimku. Věkový rozdíl mezi nimi je 16 let. Ředitel televize měl vždycky mladší krásky, ten v nových vodách rozhodně nezalovil. V minulosti se po boku Soukupa objevilo několik známých žen, naposledy to byla třeba bývalá partnerka Františka Janečka Tereza Mátlová. Před ní žil šest let s herečkou Kateřinou Brožovou.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ta se s ním ale rozešla sama, prý už nechtěla dál snášet jeho vliv. „Ano, já jsem neposlušná. Vždycky jsem chtěla dělat svoji práci. Prostě jsem chtěla žít podle svého. Člověk, který není z branže a začne žít s herečkou, má třeba úplně jiné představy,“přiznala následně v Show Jana Krause.

O tom, že Agáta chodí právě se Soukupem, se spekulovalo už nějakou dobu na sociálních sítích. Vše ale potvrdila modelka až nyní. Dvojice byla fotografy Blesku následně zastižena na letišti, kde svou lásku dávali okatě najevo. Jejich líbačku nemohl nikdo přehlédnout.


Celebrity - další články

Doporučujeme