Agáta Jaromíra Soukupa. Co se skrývá za novým projektem modelky a mediálního magnáta?

18. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Zdroj: Profimedia)

Agáta Jaromíra Soukupa. Jedno z prvních spojení, které společně s novým a velmi překvapujícím párem českého showbyznysu vzniklo. A nyní přichází Agáta Hanychová a Jaromír s novým projektem, o němž informovali na sociálních sítích.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se poprvé potkali na začátku letošního roku a od té doby jsou klíšťaty, která bez sebe nedají ránu. Společně strávili dovolenou ve Španělsku a v New Yorku. Do Česka se ale modelka vrátila sama. “Jaromír má ještě nějaké zařizování a přijede na konci týdne. I se synem Lukášem a Jaromírovým psem jedou domů obytňákem,” řekla webu Super.cz Agáta, která teď tráví čas se svými dětmi.

A zřejmě na dovolené vymysleli svůj nový pracovní projekt. Hanychová v úterý večer odtajnila na instagramu profil nazvaný Agáta Jaromíra Soukupa, což na první pohled může vypadat jako parodie, která si střílí z šéfa TV Barrandov. Ten má už Týden, Instinkt a další pořady, ve kterých hraje prim právě on. V tomto případě to ale vypadá, že nápad vznikl společně. Na co se diváci mohou (ne)těšit, je otázka.

View this post on Instagram

A post shared by @agatajaromirasoukupa

Hanychová se ale nedávno svých sledujících ptala, v jakou denní dobu se na televizi dívají. Modelka už zřejmě zjišťuje ideální vysílací čas. Je ale otázka, zda půjde o reality show z jejich života či o talkshow. Diváci se na podzim tak zřejmě mají na, co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme