Akční Denisa Pfauserová musí zvolnit. Těhotná herečka si přivodila nepříjemné zranění

18. března 2023·Celebrity·Redakce

Denisa Pfauserová. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Denisa Pfauserová se už letos stane maminkou a rozšíří tak řadu českých maminek-celebrit. Kráska i v pokročilém stádiu těhotenství ale rozhodně nesedí doma, ba právě naopak. Fanoušky však nedávno vyděsila tím, že na instagramu ukázala nohu v ortéze. Co se stalo?

Krásná herečka je během těhotenství docela akční. Rozhodně nesedí doma a nečeká, až vysněné miminko přijde na svět. Vyrazila na Sněžku, ale jak sama přiznala, moc dobrý nápad to nebyl. Dokázala to tím, že zveřejnila fotku svých nožek na gauči. Jenže na pravém koleni má ortézu.

Co se stalo, Denisa neřekla, ale zřejmě šlo o náročný výšlap, než mohla tušit. Do Krkonoš vyrazila s tatínkem, který ale zrovna trpěl žaludeční virózou. Tu ale bohužel chytla i sama herečka, což je vzhledem k jejímu požehnanému stavu docela nebezpečné a musí se mít na pozoru.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Pfauserová (@denisapfauserova)

Snad bude usměvavá představitelka rozmazlené princezny Řachandy brzo v pořádku. I vzhledem k tomu, že čeká prvního potomka. Toho bude mít s partnerem Martinem, se kterým chodí zhruba rok. Martin se v jejím životě objevil poměrně brzy po loňském rozvodu. S manželem byla jen čtyři měsíce. Tak snad je Martin ten pravý.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme