Alice Bendová rozjíždí byznys na Kanárech. Chystá se pronajímat byty

28. října 2022·Celebrity·Redakce

Alice Bendová. (Foto: se souhlasem A. Bendová)

Do opravdu jiných vod se pustila herečka a modelka Alice Bendová. O ní je známo, že na Kanárských ostrovech má "druhý" domov. Teď se ale rozhodla tam rozjet i vlastní byznys v podobě pronajímání bytů. Informovala o tom na svém instagramu.

Alice Bendová je na Kanárských ostrovech jako doma. S o 12 let mladším snoubencem Michalem Topolem tam tráví poměrně dost času. Tentokrát na Tenerife ale vyrazila s určitým záměrem, a to k nákupu rovnou dvou nemovitostí.

Přátelé, hlavní důvod, proč jsme teď na Tenerife, je ten, že mě čekaly dva podpisy smluv na nádherné byty, které jsme si tady vyhlédli. A je to!! Podepsáno. Budou pro Vás k pronájmu. Teď už jen vymalovat, vyměnit nábytek a můžete přijet. Toto je první z nich. Je v nádherném komplexu s vyhřívaným bazénem a zahradami. Má 1 ložnici, 67 m2 a terasu 17 m2 a přímý vstup k bazénu a do zahrady. Můžete se na něj těšit někdy od ledna2023,” napsala na instagram nadšená herečka. Je tak zjevné, že se jí v kariéře velmi daří.

View this post on Instagram

A post shared by Alice Bendova (@alice_bendova_official)

To samozřejmě nedalo spát lidem na síti a pod příspěvkem se objevilo i pár komentářů, ve kterých stálo, zda to má Bendová zapotřebí. “Je vám to zapotřebí? Člověk, který si vás váží, jako celebritu, najednou co by realitní makléřka nebo prodáváte oděvy? Nezlobte se, ale mé sympatie vůči vaší rodině jdou do zadele,” napsala uživatelka Ludmila. Netrvalo dlouho a na komentář zareagovala samotná herečka. “Jestli je mi zapotřebí koupit byt, a pak ho pronajímat? Ano je. A navíc je to majetek, který tu jednou po mě zůstane. A nevím proč do Vašich sympatií taháte mou rodinu. Takže klid a jestli mě nechcete sledovat, tak to prostě nedělejte.”


Celebrity - další články

Doporučujeme