Modelka závislá na tetování zveřejnila dechberoucí fotku, jak vypadala před proměnou

29. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / ambs_luke

Australanku Amber Luke (24) v davu lidí jen tak nepřehlédnete. Závislačka na tetování, která se živí jako alternativní modelka, ale nyní ukázala fotky jen pár let zpátky. Na těch by ji možná poznali jen vlastní rodiče.

Amber Luke má na svém těle více než stovku různých tetování a řadu piercingů. Do uměleckých úprav svého těla se naprosto zamilovala a neváhala za ně utratit v přepočtu už více než 600 tisíc korun. Není to ale tak dlouho, kdy její pokožka ještě zela prázdnotou.

Dnes čtyřiadvacetiletá mladá žena byla ještě před pár lety náctiletou školačkou s dlouhými blonďatými loknami. A právě s takovou fotkou se pochlubila na svém Instagramu.

“Nudím se, položte mi dobré otázky,” vyzvala tisíce svých sledujících a lidé se výzvy ujali. Modelce přišel dotaz, jak vypadala, než se celá pokryla tetováním. A Amber odpověděla s pomocí staršího obrázku.

Foto: Instagram / ambs_luke

Poprvé začala Amber s tetováním, už když jí bylo 14 let. Tehdy se jím pokoušela ulevit od své deprese. Trvalo ale velmi dlouho, než se její závislost rozrostla natolik, jak vidíme dnes. V současnosti má modelka kromě tetování na těle potetované i své oči a prodělala zákrok na rozpůlení jazyka.

Celebrity - další články

Doporučujeme