Amber Heard má další problém. V Austrálii ji chtějí poslat do vězení za křivou výpověď

15. července 2022·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Foto: Shutterstock)

Amber Heard asi neprožívá nejlepší období svého života. Po prohraném soudu s Johnny Deppem ji teď hrozí další obvinění. Tentokrát z křivé výpovědi. Informaci přinesl australský televizní pořad Sunrise.

Amber musí mít už z každého předvolání k soudu osypky. Nyní má problém v Austrálii. Obvinění vzneslo australské ministerstvo zemědělství, vodního hospodářství a životního prostředí, kterému vadí zejména to, že si Amber Heard nechala do Austrálie přivézt své dva psy, aniž by je zde přihlásila.

Podle bývalého místopředsedy australské vlády Barnabyho Joyce by měla jít herečka za svůj prohřešek do vězení. „Vypadá to, že paní Amber Heard údajně nemluvila pravdu, takže se provinila křivou výpovědí, za což by měla jít do vězení,” poznamenal v pořadu. Dodal ale, že je velmi nepravděpodobné, že by Amerika Amber vydala a poslala do vězení.

Meet the newest member of the Heard family, Barnaby Joyce! 🐶 pic.twitter.com/fFZkx0ckkt

— Amber Heard (@realamberheard) December 26, 2021

„Opravdu mě rozčiluje, když v USA říkají, že by lidi, kteří porušili zákon, nevydali. A to ani v případě křivé přísahy. Ohrožují tak naši biologickou bezpečnost. Máme teď velký problém se slintavkou a kulhavkou u zvířat. Kdyby se to dostalo do Austrálie, hovězí průmysl by to zdecimovalo. Když říkají věci jako: ‘Ach, to bychom nikdy neudělali kvůli tomuhle’, tak kvůli čemu byste to udělali? Porušili zákon a měli by za to jít do vězení,” rozčílil se.

Jeden z psů se navíc jmenuje jako on, Barnaby. „Pošlete ho sem nahoru a půjdeme s ním lovit prasata a uvidíme, jestli srazíme pár starých kanců,“ řekl. „Já se o svého jmenovce Barnabyho postarám. U mě bude v bezpečí,” poznamenal ironicky. Herečka se již dříve za celou událost se psy v Austrálii omluvila. Tvrdila, že jí její asistenti vstup se psy do země zařídili. Celý incident se ale stále vyšetřuje, navíc i ve spolupráci s FBI. Uvidíme, jak to dopadne, ale zatím to nevypadá, že by Amber byla v Austrálii dvakrát vítaná.


Celebrity - další články

Doporučujeme