Anetu Krejčíkovou objevila bývalá dětská hvězda. Kráska z Ulice ale z castingu odešla s brekem

23. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Aneta Krejčíková (Zdroj: ČSFD. Se svolením FTV Prima)

Herečku Anetu Krejčíková znají dnes všichni, ale všechno mohlo být úplně jinak. Kráska, která je dnes už dvojnásobnou maminkou, vděčí své slávě jiné slavné herečce. Prozradila to v televizní show 7 pádů Honzy Dědka.

Maminka herečky Anety Krejčíkové byla spolužačkou Moniky Kvasničkové, která se proslavila seriálem My všichni školou povinní. Stačilo, aby maminka Anety ukázala své kamarádce fotku své dcery. Přestože Monika ví o osudu dětských herců své, neváhala a vzala dívku, které bylo tehdy 13 let na herecký tábor.

Rok na to absolvovala celorepublikový casting na první nekonečný seriál u nás a Aneta šanci nepromarnila. I když málem se mohla s kariérou herečky rozloučit. „Absolvovala jsem asi tak třicet kol a v posledním, kde jsme byli vybraní, nám dali smlouvy a řekli, že doufají, že tam snad není nikomu pod 15 let,” svěřila se v show Honzy Dědka.

View this post on Instagram

A post shared by Honza Dědek 7 pádů (@honzadedek7padu)

Jí tehdy bylo ale jen čtrnáct, a i když nechtěla, nakonec se ke svému věku přiznala. Děti totiž mohou točit jen omezený počet hodin. „Říkali, že je to mrzí, že se mnou počítali na takovou sexbombu třídy. Strašně jsem plakala. A asi za dva dny mi volali, že by mě tam stejně chtěli a nějak to zvládnou,“přiznala, ale zároveň dodala, že to bylo velmi složité období. V seriálu je jako Gábina Pumrová s přestávkami dodnes. Odpočinula si jen během mateřských se synem a dcerou.

To objevitelka Anety dopadla podstatě hůř a moc šťastný život neměla. Dostávala jsem se na poměrně vysokou hladinu alkoholu. Chtěla jsem ale jen přežít, jen se z toho dostat,“ přiznala v minulosti Monika. Naštěstí se závislostí na alkoholu i s depresemi poprala a vrhla se na malování obrazů. Nejenže je to pro ni forma relaxace, ale díla i prodává. V roce 2008 na ni byla uvalena exekuce na částku 365 tisíc korun.


Celebrity - další články

Doporučujeme