Ani na party se neztratí. Agáta Hanychová vyvedla ven svoji mladší sestru Kordulu

19. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Agáta Hanychová (Zdroj: Profimedia)

Agáta Hanychová se vrátila z několikatýdenní dovolené s Jaromírem Soukupem a nyní si užívá léto v domovině. Na party v pražském klubu Duplex si tak vzala jiný doprovod. A to svou mladší sestru Kordulu Stropnickou. Informaci přinesl Blesk.cz.

Konec prázdnin a letních večírků se neúprosně blíží. A tak Agáta Hanychová vyvedla ven svojí mladší sestru Kordulu. „Jde se ven,“napsala Agáta ke snímku své ségry, který zveřejnila na instagramu. „Vzala jsem Kordulku ven, aby přišla na jiné myšlenky,“ prozradila Blesku Agáta. Těmi jinými myšlenkami měla zřejmě na mysli soudní řízení, které podstupuje jejich matka Veronika Žilková a otec Korduly, Martin Stropnický.

Ti dva se měli sejít u soudu ohledně střídavé péče právě o Kordulu. Velvyslanec v Izraeli a bývalý herec ale šokoval tím, když u soudu podal žádost o rozvod. Agáta tak vzala ven Kordulu a Veronika se zase postarala o její děti. Kryšpína a Miu vzala na minigolf. Přítomnost Korduly na podobné akci je spíše výjimečná, zvláště v těchto dnech.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dívka studuje jezdeckou střední školu a koně miluje, její život se tak točí spíš okolo sportu, než vymetání večírků. Na party ale rozhodně nepřipomínala “holku do koní”. Na sobě měla černý top a černé kalhoty, nechyběla ani luxusní kabelka. S výběrem outfitu jí zřejmě pomohla její starší ségra, která je spíše party holka. I ona si na modelu dala záležet. Na sobě měla sexy krajkové šatičky bez ramínek a boty od Loubotina.

Celebrity - další články

Doporučujeme