Anička, nebo Billie Eilish? Zpěvačky se sladily s účesem, které to sluší víc?

28. června 2022·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Frekvence 1)

Léto je ideální na změnu účesů. Známé osobnosti odjíždějí na dovolenou k moři, netočí se a jsou divadelní prázdniny. Ideální doba na nějakou drobnou proměnu. To samé si zřejmě řekla i herečka a zpěvačka Anička Slováčková, která se změnou pochlubila na instagramu.

Anička se proměnou pochlubila na premiéře filmu Elvis. S letním opálením a odbarvenými vlasy velmi nápadně připomíná americkou megastar Billie Eilish. Anička na sobě měla lehké pruhované šaty na knoflíčky a kožený provázek okolo krku.

Opálení má ještě z dovolené v Turecku, kde byla se svým otcem Felixem Slováčkem a bratrem Felixem mladším. Čerstvě odbarvené vlasy proto ještě více vynikly. Anička, stejně jako Billie zvolila velmi světlou plavou barvu, nadýchanou ofinku a vlasy si po délce nechala sestříhat.

Anna Julie Slováčková. (Zdroj: Profimedia)

Společně se zaobleným obličejem, modrýma očima a jemnou růžovou rtěnkou byl pak výsledný efekt dokonán. Dívky jsou si podobné jako vejce vejci. Billie Eilish nedávno vystupovala na britském festivalu Glastonbury, ale největší hvězdou nebyla. Těmi byly překvapivě jiné dámy. Britský girlband Sugababes a legenda Diana Ross.


Celebrity - další články

Doporučujeme